Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal nők középkorú férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők középkorú férfival hogy-hogy barátkoznak?

Figyelt kérdés

Az edzőteremben szoktam látni egy szerintem ránézésre 40-es pasit. Tény hogy sportos, de nem brutál kigyúrt vagy valami, nem is hinném hogy gazdag, egy egyszerű VW Golf-al jár.

De nekem így 21 éves szemmel nézve furcsa hogy velem egykorú lányok is nevetgélnek, "flörtölgetnek" vele, keresik a társaságát.

Nem irigységből, sőt ha annyi leszek nagyon remélem nekem is így lesz, csak nincs egy ilyen "közbeszéd" nőknél, hogy ezek ilyen középkorú vén, lerobbant perverzek akik fiatal p*ncit akarnak?

Persze hallom az ellenkezőjét is, hogy érett férfit akarnak!

Szóval akkor hogy van ez most???

Nőknek nem minden ilyen férfi vén perverz, vagy ez nem a kortól hanem csak a kinézettől függ???

#ismerkedés #ember #öregember #fiatal nők, lányok
2021. aug. 31. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég furcsa kérdéseket tettél fel. Már miért ne flörtölgethetnének egymással? Szabad országban élünk.

És miért fontos, hogy gazdag-e vagy sem?

Egyébként, attól, hogy valaki betölti a 40-et nem azt jelenti, hogy vén perverz. El vagy te egy kicsit tévedve. Attól még lehet fiatalos megjelenésű, gondolkodású, sőt a 40 év még nem kor. Számomra a vén szó az 80 évest jelent, de még őket sem illetném meg ezzel az éktelen szóval.

És nem is biztos, hogy csak fiatal p*ncit akarnak, ismerek olyan kapcsolatokat, ahol nagy a korkülönbség és több éve jól meg vannak 20 éves 40 évessel.

Ma már ez nem ujdonság.

2021. aug. 31. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
62%

A középkorú az még nem vén, és sem a középkorú sem a vén nem automatikusan perverz, sőt a 20on évesek közt több a perverz szerintem.

Szóval nem, nincs ilyen közbeszéd nálunk.

Sőt én 28 évesen, egy majd 50 éves férfira vagyok ráizgulva, nincs kigyúrva, de lepukkanva se, mégis vmi megfogott benne durván.

2021. aug. 31. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Különböző emberek vannak, mindenki máshogyan gondolkozik. Tehát ezért nincs ilyen, hogy általános vélemény. Valakinek bejönnek az idősebbek, valakinek meg nem.
2021. aug. 31. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Mondjuk a terem pont rossz mintavétel szerintem. Én eleinte konkrétan meglepődtem, hogy mennyire közvetlenek ott az emberek és mennyire ártatlanul, érdek nélkül kedvesek egymással. A fiúk is szó nélkül segítenek egymásnak, egy hete jártam oda és már köszöntek nekem befelé menet, az öltözőben is üdvözöl mindenki mindenkit. Nagyon sok kellemetlen élményem volt a nyomulás miatt, de a terem szinte az egyetlen hely, ahova be merek menni teljesen testhez simuló fitnesszgatyában és nem kell attól félnem, hogy valaki a hátam mögött nyálcsorgat vagy odajön nyomulni. Tök barátságosan, egymás mellett edzünk.

Nekem sem eseteim az idősebb fickók, ráadásul van is párom, akivel általában együtt megyünk le a terembe, de mi is sokféle emberrel vagyunk onnan jóban és szoktunk beszélgetni pl ha egy irányba megyünk haza.

Nem érdekel a másik neme és kora, ha nem úgy tekint rám, hogy ez érdekeljen, hanem barátként, sporttársként. És mindaddig kedves és közvetlen vagyok vele, amíg nem érzem magam ilyen szempontból "veszélyben" és nem kell felvennem a támadóállást, mint mikor valaki egy szórakozóhelyen akar pl meghívogatni tagadhatatlanul szexuális érdeklődéssel.

2021. aug. 31. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert a középkorú pasik (legalábbis akivel nekem kapcsolatom volt) sokkal érettebbek, figyelmesebbek, önzetlenebbek, odaadóbbak, értelmesebbek, vannak céljaik, eredményeik, tapasztaltak, intelligensebbek...

Nekem sajnos a velem korú pasikkal nem sok jó tapasztalatom van ilyen téren.

2021. szept. 1. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!