Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy dolgozzam fel, ha valakin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, ha valakinek nem kellek?

Figyelt kérdés
Most úgy érzem, teljesen értéktelen ès kevés vagyok, mert ha nem így lenne, kellenèk neki...
2023. júl. 30. 11:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást!
2023. júl. 30. 11:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Neki nem kellesz,nem pedig senkinek. Csak meg kell találni akinek igen. Ezért ne érezd magad kevésnek,meg értéktelennek.
2023. júl. 30. 11:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld elterelni a figyelmed, ismerkedj új emberekkel, csinálj programot.

Biztosan sokan örülnének, ha Te lennél a párjuk, csak most sajnos rossz embert szemeltél ki.

2023. júl. 30. 11:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert neked olyan ertekes aki eldob?

Itt kezdodnek a bajok..

2023. júl. 30. 12:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt se tudja hogy tecő néki.
2023. júl. 30. 12:40
 6/12 anonim ***** válasza:
A korosztályodban még kb. 500000en vannak akiknek kellhetsz
2023. júl. 30. 13:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha vkinek én nem kellek inkább örülök neki, hogy megszabadultam tőle.
2023. júl. 30. 13:42
 8/12 anonim ***** válasza:

1es jót ír, tényleg ne ahhoz mérd az önbecsülésedet, hogy valakinek éppen nem tetszel úgy, mint ahogyan ő te neked. Tudom, hogy most ez a valaki az, aki a "minden" (lehetne) neked, de akárhányszor én is ebben a hitben voltam, mindig kiderült, hogy jobb is, hogy nem lett semmi kettőnk között.. .

Kezdem úgy gondolni (bár még eddig nem tapasztaltam meg ezt a verziót sajnos, de remélem, hogy egyszer még azért meg fogom) , hogy csak azzal érdemes kezdeni, akivel tényleg egyszerre van meg a hasonló mértékű szimpátia, érdeklődés és tisztelet!! egymás iránt. Ha már egy kicsit is erőlködni kell vagy "gürizni"(mire fel amúgy...?!), meg olyan nyögvenyelős az egész, mert a másik kéreti magát vagy nem is figyel oda rád, akkor hagyd a fenébe, engedd el. Mert valójában olyankor amúgy te sem a másikat látod, csak kell(ene) "valaki"...

Jönni fog más, aki teljes mértékben társad lehet idővel, csak győzd kivárni türelemmel.

2023. júl. 30. 15:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy szerencsés tanács ez a "lesz majd más", mert nyilván a kérdezőnek pont az az illető jött be.

Nekem is volt már fájdalmas elutasításban részem, és baromira nem érdekelt, hogy amúgy hány pasi csorgatja még utánam a nyálát, ha egyik sem ért az illető nyomába sem (és ezen most nem tényleges értéket értek, hanem csak a rám gyakorolt hatást).

Ami segíthet, az az idő, meg az, hogy próbáld meg minél tudatosabban elfelejteni az agyadba beragadt illetőt. Ne nézegesd a közösségi médiában (töröld is le, sokat számít), ne beszélj róla, gondolj másra (ez nehéz, én például régebbi szerelmekre szoktam gondolni, akiken már érzelmileg túl vagyok, vagy pedig kitalált karakterekre).

Ha olyan az alkatod, ritkán(!) egy-egy alkalmi kapcsolat belefér igényes, normális partnerrel, az mindig tud dobni az ember önbizalmán.

Ha jobban leszel, járj nyitott szemmel, de ne keresgélj görcsösen.

2023. júl. 30. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Lépj tovább lesz más
2023. júl. 30. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!