Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak állok a tükör előtt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak állok a tükör előtt és ócsárolom magam. Miért nem kellek neki? Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Találkozgattam egy pasival, aki bàr több mint 15 évvel idősebb nálam, mégis teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Nagyon jól éreztem magam vele,s úgy tűnt,hogy ő is.. összebújva aludtunk, sokat szexeltünk..majd persze eltűnt. Én nyilvan nem fogom keresni, tisztaban vagyok vele,hogy nem kellek neki..

Csak annyira nem ertem,hogy egy 50 eves erett es egyebkent intelligens ferfi, miert viselkedik igy… Persze most orokre elvette az onbizalmam.

2023. máj. 31. 16:57
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nem tűnik hülyének, megkapta amit akart.

Szexelni akart, nehéz elfogadni de ez van.

2023. máj. 31. 17:04
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Ő az egyetlen férfi a világon?
2023. máj. 31. 17:05
 3/30 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy hülye, csak paraszt:))

2: nem, de most az ő hatása alatt vagyok

2023. máj. 31. 17:13
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értelek...

Olyan mintha eddig valami burokban éltél volna...

Ő megkapta amit akart, ennyi.

Nem tudom, ő vette el a szüzességedet is, hogy nem érted az embert és a helyzetet?

2023. máj. 31. 17:13
 5/30 anonim ***** válasza:
71%
Apa komplexus wrosen van..
2023. máj. 31. 17:20
 6/30 anonim ***** válasza:
66%
ja, pont úgy örökre, ahogy az elődjei is elvették örökre az önbizalmadat.
2023. máj. 31. 17:29
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

"most az ő hatása alatt vagyok"

Egy paraszt hatása alatt.

Kár.

2023. máj. 31. 17:40
 8/30 anonim ***** válasza:
Menj el randizni mással, hátha segít
2023. máj. 31. 17:41
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg átgondolni, hogy mik voltak azok a jelek, amik már arra utaltak, hogy nem hosszútávú kapcsolatot keres veled, hogy nem szeret. Ezeket próbáld meg elkerülni a jövőben, ez az esetet meg fogd fel tanulásnak.
2023. máj. 31. 17:53
 10/30 A kérdező kommentje:

Igen sajnos, apakomplexusos vagyok.

En kozoltem vele az elejen,hogy nem akarok komolyat, de azota ez valtozott, mert jobban megismertem😀

2023. máj. 31. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!