Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kerestek barátnőt ?

Figyelt kérdés
Netes tarskeresokon kívül?
2023. júl. 28. 14:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Munkahely, Fezen, Koncertek, Fesztiválok, Strand.
2023. júl. 28. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
6%
Én a munkahelyemen a kolléganőimnél szoktam személyesen bepróbálkozni.
2023. júl. 28. 14:27
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell keresni, hanem élni kell az életet, aztán majd ott lesznek nők.
2023. júl. 28. 14:30
 4/14 anonim ***** válasza:
23%

Az első által felsoroltakon csak 1 estés barátnőt kapsz jobbik esetben (kivéve munkahely).

Többet ér ha baráti körön keresztül ismerkedsz, haverod csajának tuti van 1-2 barátnője aki szingli és el lehet hívni őket egy programra közétek. Aztán meglátod, hogy van e esélyed valamelyiknél.

Akár sparban, tescoban is lehet. Valamelyik soron meglátsz egy szimpatikus csajt odamész aztán kicsit filózol, hogy az adott dolgok közül melyik lehet a jobb és segítséget kérsz tőle a választásban (persze nem kozmetikum, betét vagy ilyesmiknél..) ha bejössz neki leáll veled társalogni és látni is fogod rajta, ha van esélyed. A nem-et pedig elég gyorsan le fogod szűrni. Persze ehhez ki is kell nézni valahogy, szal adj a külsődre. Ez a 20+ nál beválik. Az itteni 40-50 éves korosztály már nem fog tudni értelmes tippet adni és erre is rá fogja írni, hogy baromság.

2023. júl. 28. 14:35
 5/14 anonim ***** válasza:
23%
3-assal értek egyet. Ha fiatal vagy, akkor ne keress. Csak járj nyitott szemmel és ha adódik az alkalom, akkor ne félj kezdeményezni.
2023. júl. 28. 15:03
 6/14 anonim ***** válasza:
13%
#2-es vagyok. Most komolyan, miért lettem lepontozva? Egyszerű kérdésre adtam egy őszinte választ! Mi ebben a hihetetlen?
2023. júl. 28. 15:57
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

6

sztm azért mert férfi vagy és mertél írni ebbe a “felnőtt” párkapcsolatok topicba ahol 99%-ban kiégett 40es nők vannak akik egyből lepontoznak. Ezért állok ennyin én is amennyin. 😂

2023. júl. 28. 16:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Tinder, Badoo, Bumble, Facebook Társkereső, Fezen, konditerem, munkahely
2023. júl. 28. 16:40
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

Sehol nem keresek.

41F

2023. júl. 28. 17:15
 10/14 anonim ***** válasza:
45%
9-miert nem?
2023. júl. 28. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!