Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet arra következtetni, hogy jól nézek ki?
Se sajnáltatni nem akarom magam, se dicsekedni. Az évek során kialakult bennem egy nagyon erős önbizalomhiány, alacsony önbecsülés, és kínkeserves munkával próbálom ezt helyrehozni.
Elkezdtem nyitni a világ felé, ismerkedni, regisztráltam tinderre (mily meglepő, mi?), ahol kb 3-4 hónapot voltam fent. Ezidő alatt lett tinderen pár száz matchem, két kolléganőm is kikezdett velem közben (egyikkel kétszer is volt csók, mindkettőt ő kezdeményezte). Emellett 7 különböző lánnyal randiztam tinderről, ebből 3-mal találkoztam 2-3x. Plusz random bejelölt egy ismeretlen lány aki látott valahol, vele is találkoztam 1-2 alkalommal. Ez nyilván több, mint a semmi, viszont semmit nem változott az önbizalomhiányom, továbbra sem érzem azt, hogy vonzó lennék. Próbálom magamnak megmagyarázni, hogy az a 3-400 match azért volt, mert fizettem a tinderért, a lányokat is a pénzemmel nyűgöztem le (pedig semmi extra nem vagyok, IT-s, van egy 4 éves 1-es bmw-m, meg egy közepesen drága hobbim, legalábbis ennyit tudott rólam mindenki).
Szóval heló idegen, aki ezt olvassa: ha ez a szerény számú lány hajlandó volt velem időt tölteni ismerkedés céljából/kezdeményezni, akkor annyira ronda nem lehetek, igaz? Így látatlanban, ennyi infó alapján, mit gondolnál rólam?
Szerintem is a BMW, It es a draga hobbid volt az ami nagyon sokat dobott a dolgokon.
Annyira nem szamit a kulso ferfiaknal, ha mar atlagos vagy eppen atlag alatti es latszolag van egzisztenciaja azzal randiznak olyanok akik kicsit kétségbeesettebbek vagy családot terveznek. 30N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!