Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kellene elkezdenem, ha ilyen jellegű tervem van?
Figyelt kérdés
Úgy érzem 33 éves fejjel megértem arra, hogy egy 20-n év körüli barátnőm legyen. Tehát milyen irányba lenne érdemes elmozdulnom? Mik a lehetőségeim?2023. júl. 26. 21:56
3/14 anonim válasza:
A veled egykorúak gondolom nem elég jók számodra 😂
Újabb hülye troll provokáció. Akkora szar lett ez az oldal...
😒
4/14 A kérdező kommentje:
Nem provokáció, csak úgy láttam, hogy az idősebb nőknek úgymond sokkal nagyobbak az átlagos elvárásai. Talán egy fiatalabb hölggyel jobban meg tudnánk egymást érteni.
2023. júl. 26. 22:06
5/14 anonim válasza:
Kondi mint állat és lesz csajod
6/14 anonim válasza:
Fiatalabb lányok pont amiatt kedvelik az idősebbeket, mert biztos egzisztenciájuk van és társai. Aki nem elég jó a 30+-osoknak, az a huszonéveseknek sem lesz.
Illetve persze azoknál próbálkozhatsz, akiknek szar munkájuk van, alacsony végzettségük, külsőre és személyiségre max átlagosak, mert az ő szemükben lehet, hogy jónak tűnsz.
7/14 anonim válasza:
Szóval Te pont egy olyan lányt próbálsz becserkészni, akinél a léc alacsonyan van, mivel egy 20 éves önismereti szempontból nem tart ott, mint egy veled egykorú.
8/14 A kérdező kommentje:
Én az igaz szerelmet keresem és nem egy hitelügyintézéshez kapcsolódó átvizsgálást szeretnék magamon elvégeztetni társkeresés címén.
2023. júl. 26. 22:20
9/14 anonim válasza:
A férfiam 100%a a fiatal, 20on éves nőkre hajt...mégis, miert lenne nekik kevesebb elvarasuk! Pont, hogy magasabbak...
10/14 anonim válasza:
A 20 éves nőknek még feszes a popsiuk és a cicik is még megállnak. 30 felett meg már amúgy is veszélyeztetve vannak. Esti iskolákban szerintem simán össze lehet szedni egy csokorral őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!