Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy csak egy önkormányzati lakásban élek?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy nővel. Tudom hogy az a véleménye hogy egy 30 éves férfinek legyen stabil az egzisztenciája. Saját lakás ,autó , megtakarított vagyon.

Ha megtudja nem a saját lakásomban élek akkor megszakítja az ismerkedést?

32/F

2023. júl. 26. 20:03
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Egyedül élek a macskámmal, kertes, 90 nm.

De a kérdésem nem erről szólt , hanem a nő akivel randizok : ő eléggé anyagiasnak látszik ezekben a témàkban. És nem fogja megérteni hogy nem volt lehetőségem többre vinni.

2023. júl. 26. 21:52
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát ha nem fogja megérteni, akkor mi a kérdés? Akkor ez nem fog összejönni. Ne várd a sültgalambot. Keress olyan nőt, akivel mindketten egymást akarjátok. Senki nem garantálja neked, hogy az ismerkedésből neked mindig jól kell kijönnöd.
2023. júl. 26. 21:54
 23/35 anonim ***** válasza:
73%
Mi az, hogy nem volt lehetőséged többre vinni? Amúgy iszonyatosan érdekelne, hogy te egyedülálló 32 éves férfiként mit keresel még egy önkormányzati lakásban...
2023. júl. 26. 22:00
 24/35 anonim ***** válasza:
7%
23. Vegyel mar vissza ! Azert mert te orokoltel anyuci apuxi a segged ala tette a penzt vagy a fel hazat meg massal nem volt ilyen szerencses a sors!
2023. júl. 27. 02:08
 25/35 anonim ***** válasza:
Akinek ez számít, az nem téged szeret.
2023. júl. 27. 02:08
 26/35 anonim ***** válasza:
25. Így van. Akinek fontos vagy az azz se erdekli ha egy 15 negyzetmeteres lakast berelsz ami ezer eves..
2023. júl. 27. 02:12
 27/35 anonim ***** válasza:
"A szerelem sosem hátráltat valakit a belső elhivatottságának megvalósításában. Mert ha ez mégis megtörténik, akkor az nem az igazi szerelem volt, az, amely a világ nyelvét beszéli." (Paulo Coelho)
2023. júl. 27. 02:30
 28/35 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és örülnék ha nem kéne albit fizetnem csak a rezsi felét, mindegy, hogy jutottál lakáshoz
2023. júl. 27. 08:33
 29/35 anonim ***** válasza:
Mit akarsz Te egy ilyen nőtől? Nem felelsz meg neki, ismered az álláspontját, és amint ez kiderül, te kerülsz megalázó helyzetbe, ráadásul minél később derül ki, annál nagyobbat fogsz csalódni. Egyébként hazudtál neki, vagy csak látta a házad, és ő jutott arra a következtetésre, hogy saját? Amikor elsorolta a kívánalmait mit mondtál arról, hogy neked mid van?
2023. júl. 27. 12:39
 30/35 anonim ***** válasza:
46%

Drága 23!

Se nem örököltem, se a seggem alá nem tettek semmit. Most kezdtem albérleteket nézni, azért vagyok kiakadva, hogy aki nem szüli tele a világot minimálbérre, az eltarthatja az adójából az előbb említett csoportot.

2023. júl. 27. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!