Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy csak egy önkormányzati lakásban élek?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy nővel. Tudom hogy az a véleménye hogy egy 30 éves férfinek legyen stabil az egzisztenciája. Saját lakás ,autó , megtakarított vagyon.

Ha megtudja nem a saját lakásomban élek akkor megszakítja az ismerkedést?

32/F

2023. júl. 26. 20:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt áruld el, hogy hogyan jutottál önkormányzati lakáshoz!
2023. júl. 26. 20:03
 2/35 A kérdező kommentje:

Szüleim kapták mert 4 gyerekük volt. Ebben a lakásban születtem. Mármint már itt laktak amikor én jöttem.

2023. júl. 26. 20:06
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja ha oda van érted.
2023. júl. 26. 20:07
 4/35 anonim ***** válasza:
24%
Nehogy elmondd neki! Szinte minden nő nagyon felszínes, egyből megszakítaná az ismerkedést.
2023. júl. 26. 20:15
 5/35 anonim ***** válasza:
68%
"Szüleim kapták mert 4 gyerekük volt." dejó hogy olcsó lakásokat osztogatnak azért mert a csóróságba szülsz négy gyereket..
2023. júl. 26. 20:29
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez most ciki lesz, de nem tudom, ez mit jelent.
2023. júl. 26. 20:29
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
"Tudom hogy az a véleménye". Ha tudod, hogy ezt gondolja, és te nem tudod kielégíteni az igényeit, miért vele ismerkedsz?? Mégis hogy mondhatnád meg? "Én egy önkormányzati lakásban élek.". Hogy máshogy lehetne ezt elmondani? Ha annyira hiszed, hogy bizonyos nőknek sok az igénye hozzád képest, akkor ne velük kezdj...
2023. júl. 26. 20:47
 8/35 anonim ***** válasza:
16%

"Ha megtudja nem a saját lakásomban élek akkor megszakítja az ismerkedést?":

Ilyenek miatt akkor szakítják meg, ha nem elég férfias az arcod/túl kevés a hajad/nem elég erőteljes az állkapcsod. Azt nyilván nem mondhatja, hogy szexuálisan nem vonzódik hozzád a gyenge állkapcsod miatt, ezért inkább kitalál valami bullshit kifogást..

A nők ilyenkor abba kapaszkodnak, amibe tudnak. A legutóbbi randimnál eljutottam oda, hogy nincs mibe kapaszkodni, minden tökéletes velem kapcsolatban. Erre bedobta, hogy szerinte nem érdeklődtem eléggé.

Egyébként ha egyáltalán a kérdés felmerül, az valószínüleg azért lesz, mert az ismerkedés folyamán már érzed, hogy a dolog nem fog vezetni sehova és a nő kifogásokat keres a lepattintáshoz.

2023. júl. 26. 20:56
 9/35 anonim ***** válasza:
96%
#6 Régen, még a komcsik idejében épültek sok városban olyan társasházak, lakások, amiknek az volt az eredeti feladata, hogy a pályakezdő fiatalok olcsón lakáshoz jussanak, és könnyebben elinduljanak. Na, ezekből utána egy csomó pár "elfelejtett" kiköltözni. Az én lakóhelyemen is van olyan, aki már 35 éve pályakezdő.
2023. júl. 26. 20:57
 10/35 anonim ***** válasza:
0%
Az igazság az, hogy a 21. századi liberális világban a jó pasiknak még csak nem is kell "ismerkedniük". A nők az első randin csókolóznak meg lefekszenek velük, utána pedig ha szegények, a nő eltartja őket.
2023. júl. 26. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!