Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg nem számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg nem számít a pénz?

Figyelt kérdés

Három barátnőm volt eddig.

1, még iskolába jártunk (nem volt jövedelmem )

2, épp dolgozni kezdtem és kb 220 ezer nettó volt a fizum.

3, munkanélküli voltam , ő meg orvosira járt

☝️ egyiket se érdekelte az anyagi helyzetem!

Erre feljövök ide gyakorira vagy Facebook ,TikTok stb. És mindenhol azzal találkozok hogy bizonyos kritériumok vannak megadva a társkereséshez; ha nincs lakásod, ha nincs autód, ha nem vagy 70 kg-os sportos , ha nem keresel 800 ezer nettót akkor =. Nem erdemelsz nőt! Vagy csak valami senkinek nem kellő 100 kg-os tehenet! Most a világ ennyire megváltozott az utóbbi években vagy ezek kamu dolgok ?

2023. júl. 24. 12:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%

"mert egy férfi az sokkal vonzóbb és sármosabb ha idősebb"

Az, hogy neked tetszenek a bácsik, nem jelenti azt, hogy mindenkinek. Csak egyes számban nyilatkozz.

2023. júl. 24. 13:00
 12/30 anonim ***** válasza:

#9:

Nem az "én mondandómnak hülyeség a második része"!

Ember! Csak kimásoltam a cikk címét egy az egyben! Ennyi. Engem nem zavar a korkülönbség, csak az újságíró így írta meg a cikket! Te jó ég!

(#8)

2023. júl. 24. 13:00
 13/30 anonim ***** válasza:
4%
ha látják a pénzt lehetőséget a férfiban akkor maradnak vele.. a nőknek jó érzékük van ahhoz , hogy ki szagolják ki az aki a jövőben megfog térülni anyagilag nekik.
2023. júl. 24. 13:02
 14/30 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, valamit árulj el, mert nem bírom felfogni.

Ha neked a személyes tapasztalataid mutatnak x dolgot, és egy fórumon az ellenkezőjét olvasod... nem hiszel saját magadnak?

2023. júl. 24. 13:03
 15/30 anonim ***** válasza:
63%

""mert egy férfi az sokkal vonzóbb és sármosabb ha idősebb""

Nézdd meg Axel Rose-t XD

2023. júl. 24. 13:17
 16/30 anonim ***** válasza:

"Én személyesen is ismerek ilyeneket, akiknek ez szempont, "

Azért rosszabul ne éljek vele, mint nélküle. Nyilván számít egy bizonyos pontig. Senkit nem akarok eltartani. Illetve a gyerekeimet, de nem egy felnőtt férfit.

2023. júl. 24. 13:20
 17/30 anonim ***** válasza:
22%

"Senkit nem akarok eltartani. Illetve a gyerekeimet, de nem egy felnőtt férfit."

Nem érzitek itt az ellentmondást???

Szóval oké, nem számít a pénz, csak olyan szinten hogy a másik tudja magát elartani. De ha összejössz vele és tegyük fel olyan szinten él hogy (szerinted) nem tudja magát eltartani akkor eddig hogy a bánatban élt meg? Mert előtted is megélt és nem te tartottad el, akkor most mi változna?

Ezért nem értem ezeket a válaszokat, hogy "nem számít az anyagi helyzet, de ne nekem kelljen eltartanom". Miért kellene? MIért?

2023. júl. 24. 13:32
 18/30 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem van a nőknél egy életkor 28-30-42, amikor jobban számít sokaknak, akkor sem mindenkinek.

Ilyenkor ők pár éven belül babázni szeretnének és ehhez keresnek partnert. Viszont ilyenkor a többi tulajdonság kevésbé lesz fontos és rengeteg elkapkodott házasság születik csak a gyerek miatt.

Előtte kevésbé és utána, ha (már) nem szeretnének gyereket, akkor szintén nem kellenek annyira a magas fizetések, bár akkor meg bejön, hogy a sikeres nők olyan párt keresnek maguk mellé, akinek van pénze a saját részét fizetni az utazásoknál.

2023. júl. 24. 13:35
 19/30 anonim ***** válasza:
82%

"Ezért nem értem ezeket a válaszokat, hogy "nem számít az anyagi helyzet, de ne nekem kelljen eltartanom". Miért kellene? MIért?"

Nekem ez azt jelenti pl, hogy ha felezzük a kaját, akkor nekem sokkal többet kell kiadnom, mint egyedül, mert 6x annyit tol be, mint én. Legalábbis én még nem találkoztam madárétkű férfival.

Illetve párkapcsolatban ha többet járunk el, azt sem csak én akarom fizetni.

Az "eltartja magát" nálam alap szintet jelent, semmi extrát. Ha neki nincs pénze pluszra, mondjuk nyaralni vagy mozira, ahova egyedül nem menne, akkor az nekem kiadás.

2023. júl. 24. 14:04
 20/30 anonim ***** válasza:
4%
19. De neked nem kell megvenned senki kajáját !!! Azt eszed amit veszel és a férfi is !!! Nem kell kifogásokat gyártani és célozgatni arra , hogy szeretnél közös kasszát.. vagy van közös kassza vagy nincs. Én jobbak hiszek a nincsben ! F
2023. júl. 24. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!