Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy ennyire a társkeresés miért ilyenek a mai nők, miért nem írnak vissza a társkeresőn, incel lennék?
Figyelt kérdés
Nem vagyok elhízva de állítólag elég előnytelen a külsőm azt mondják hogy nem vagyok helyes viszont nagyon odaadó vagyok és egy hosszú levelet megfogalmaztam, 39 éves férfi vagyok. Több társkereső oldalon fennt vagyok és a 20 és 25 év közötti intervallumot jelöltem be, mert nem öreg korombeliekre vágyok. Számomra hihetetlen hogy egy nő sem ír vissza nagyon elkeserítő a helyzet ami megy társkeresés terén2023. júl. 23. 19:00
11/21 anonim válasza:
Senkinek nem "jár" senki.
"állítólag elég előnytelen a külsőm" - Kik állítják?
"azt mondják hogy nem vagyok helyes" - Kik mondják?
"egy hosszú levelet megfogalmaztam" - Kinek? Mindenkinek azt küldöd? Van, amikor a kevesebb több. Nem kell oldalakon át csak magadról beszélned. Sokan végig sem olvassák.
12/21 anonim válasza:
Ha te magad öregként tekintesz a korodbeli nőkre, akkor szerinted a nálad 15-20 évvel fiatalabb lányok vajon milyennek látnak téged?!?
13/21 anonim válasza:
Mi a f*szt kezdjek 25 évesen egy 39 évessel??? Jézusom!
14/21 hollófernyiges válasza:
Tényleg nem látjátok hogy csak egy troll szórakozik?
18/21 anonim válasza:
Vén ronda fax fiatal pipit akar.
Vótmá
19/21 anonim válasza:
Lehet 39 evesen fiatalt szerezni csak extra jol kell kinezni ( magas kigyurt nagyon kirivoan jo test) es/ vagy egzisztenciaval kell rendelkezned minimum egy sajat haz kocsival.
20/21 anonim válasza:
"Nem vagyok elhízva de állítólag elég előnytelen a külsőm azt mondják hogy nem vagyok helyes"
Meg is válaszoltad a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!