Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoon miért nem írnak vissza a nők?
Én annak is írok, aki nem álmaim nője, meg mondjuk vannak intő jelek (rossz helyesírás pl.), mert úgy vagyok vele, egy próbát megér, kit tudja, lehet ő az igazi, meg hát ismerkedni akarok, azért regisztráltam fel.
Ha meg rám írna valaki, akkor természetes, hogy visszaírok, mert nem vagyok egy utolsó tuskó, tapló paraszt.
Annyi is elég lenne, hogy "bocs, de nem érdekelsz". Vegyük már emberszámba egymást!
Kinek van ideje napi 20 üzenetre válaszolni? Még ha mindegyik offos akkor sincs rá idő, nem hogy ha még egy-kettővel nekiállsz chatelni.
Na meg ki akarja aztán hallgatni az esetleges szidalmazást meg magyarázatkövetelést?
Továbbá a válasz nélkül hagyás is egy válasz, elég egyértelmű.
Azt én se értettem soha a Badoo-ban, hogy jóval gyengébb nők vannak rajta, mégis több lájkom volt Tinderen.
De közben meg amikor egyszer Badoo-n asszem vásároltam valami hosszabb távú kiemelést vagy mit (véletlenül), onnantól kb. örökre napi 10 lájkot kaptam. Utána meg egy jó idő után 0 lájkot kaptam a továbbiakban. Érted? :D mert én nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!