Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoon, twoon ha ismerkedek miért nem írnak vissza a jobb kinézetü nők?
Van a háttérben fekete luxuskocsi a garázsod előtt?
Kertben le vagy fotózva a medncéd előtt, mikor koktélokat szürcsölsz?
Van fenn nyaralgatós képed, luxusnaralgatásról?
Ki vagy gyúrva?
Szép,modell arcod van?
Ha a válaszokat nemmel tudod befejezni, akkor te is tudod az okát.
" legjobb pasi sem vagyok. " Ezért.
Ha előtted van sok tej, és van, ami holnap jár le, és van, ami friss és tuti finom, akkor melyiket nézed meg?
"igaz a legjobb pasi sem vagyok"
Hogy lehetsz ilyen ostoba? Te komolyan 60-as IQ-val születtél mint egy utolsó bangladesi, vagy mit nem értesz azon, hogy egy nő napi 100 levelet kap, havonta több ezren tekintik meg a profilját amiből 60-70% ír is neki privátot. Mégis mi a halál redvájáért ne a legjobb pasiknak írna csak vissza?
Az IQ-dat én is megkérdőjelezem.
A "jobb kinézetű nők" bőven kapnak levelet a valóban jó pasiktól is. És meglepő, de a jó pasik is lehetnek intelligensek és adhatnak magukra. Mindenki a számára elérhető legjobbat akarja megszerezni.
Érdeklődj az átlagosabb csajoknál.
Mert azok gyk-s hapsik igazából, akik azt tesztelik, hogy tényleg napi 100 levelet kap-e egy nő.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!