Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Badoo társkereső alkalmazásb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Badoo társkereső alkalmazásban be lehet állítani azt a funkciót, hogy ne lásson csak az akit likoltam?

Figyelt kérdés
Hasonlóan, mint a Tinder gold-nál.

2023. júl. 23. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

még arra se lehet hogy ne lássanak országosan csak a saját körzeted. mondjuk en irtam nekik hogy oldják meg, de jöttek azzal hogy en szűrjek körzetre es csak azoknak írjak.

viszont ezzel az a baj hogy en azoknak akarok csak irni akik lájkolnak vagy irtak nekem, akiket nem érdeklek, azoknak meg nem.

es amikor nézem hogy lájkoltak százan, egyesével kell nyitogatnom az adatlapokat megnézni honnan. es hát az isten háta mögül, meg külföldről meg piripocs meg olyan helyek amiket még nem is hallottam es tiszta idegesito atnezni 100 adatlapot egyesevel. vagy rájuk menni egyesével. az első öt piripocs meg csajágaröcsöge meg luxemburg után nem is nézem tovabb, inkabb csak az üziket, na de ott is ez megy, hunyadfalva meg minden ami nem kéne.

legalább mehtudtam hogy eddig nem is ismertem orszagunk telepuleseit. es eddig ennyit ért nekem a badoo.:D

2023. júl. 23. 15:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Oh, hát ez szomorú :(
2023. júl. 23. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

de csak mert nincs hozzá türelmem.

lehet vannak fent közeli jó pasik értelmes emberek is. de ilyen káosz az oldal sajnos(legalábbis nekem az)

2023. júl. 23. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem miért nem láthatom kit likeoltam.

Egyszerűen annyi új funkciója lehetne ennek az oldalnak, hogy jobb legyen az "élmény".

2023. júl. 23. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
80%

mert akkor nem lájkolnál ossze vissza mindenkit es az oldal erdeke hogy mindenki minel tobb ingert kapjon.

inkabb tedd kedvencbe aki tetszene asszem azt megtudod nezni kik a kedvenceid.

2023. júl. 23. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!