Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb társkereső oldal/alkalmazás?
Sok ilyen oldalra regisztráltam már,de mindegyikkel van valami gond. Vannak ugye az ingyenesek,amin legalábbis az üzenetváltás ingyenes. De azok nem sokta érnek, legalábbis én nem jártam sikerrel ezekkel. Aztán vannak amiken fizetni kell az üzenetküldésért,ezeken van beszélgető partner,bőven,csak birja az ember fizetni. Csakhogy van egy olyan sejtésem,hogy ezek átverések,hogy az üzemeltetőkkel levelezek,nem valódi személyekkel. Mert hogy senki nem akar más felületen kapcsolatba lépni (pl. sms,viber,stb.) hosszas irogatás után sem,a megbeszélt találkozókat meg mindig lemondják,halogatják. Szóval vannak ilyen dolgok is. Vigyázzatok.
Szóval a kérdésem, hogy van e olyan társkereső,ami,ha fizetős is,de van egy fix havi díja és nem lehúzós és amin valódi emberek vannak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!