Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a Tinderrel?
Figyelt kérdés
Három napja használom. Két napig kaptam a likeokat (60 körül), azóta semmi.
Eddig is a legtöbb csajt balra húztam, de legalább szépek voltak valamennyire. Most meg SENKIT nem tudok jobbra húzni, mert olyan orkokat dobál fel a rendszer, mintha most másztak volna elő a csatornából.
Ennyire szar ez az algoritmus, vagy mi van?
Ui.: Ja még annyi, hogy akik belikeoltak, azokat miért nem dobja fel? Csomóval még nem is találkoztam a húzogatás alatt...
2022. dec. 13. 21:06
1/10 A kérdező kommentje:
Jézusom, én ezt már nem bírom. Most is ilyen undorító csajokat dob fel. Tele piercinggel, vagy ilyen emos vagy lmbtqs izéket, dagadégokat, meg olyanokat, akik most szabadultak az ogrefogdákból. JÁJJ
2022. dec. 13. 21:10
2/10 anonim válasza:
Na képzeld el, sajnos a nők is azt gondolják rólad, amit írtál róluk, azért nem húznak jobbra.
:(
4/10 A kérdező kommentje:
2es. Az kérem lehetetlen.
2022. dec. 14. 00:10
5/10 anonim válasza:
A Tindert csak a rondák használják, nemtől függetlenül!😀
6/10 A kérdező kommentje:
FUJJ LÁNYOK 😂
2022. dec. 14. 11:57
7/10 anonim válasza:
5.vagyok
Nem csak a nőkre értettem te észlény!😀
8/10 A kérdező kommentje:
Tudom te észlény. Én csak kijelentettem, hogy FUJJ LANYOK!
2022. dec. 14. 12:05
10/10 A kérdező kommentje:
😂😂😂 Te?
2022. dec. 14. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!