Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem merek regelni Tinderre, Badoora?
Figyelt kérdés
Sokszor látom hogy néhány facebook csoportban megosztanak különböző figurákat tinderről, akik valami miatt furcsák, és közröhej tárgyává válnak. Nem akarok erre a sorsra jutni, én is furcsának tartom magam, a hobbijaim, elfoglaltságaim alapján nem a megszokott irányvonalat követem, szerintem nagyon önarckép sincs rólam, amit fel tudnék tenni mert utálom ha fotóznak :D Biztos betalálna 1-2 ilyen, és lehozna az életről, pedig most kezdek kijönni a "mélyből", és nem akarom visszarántani magam. Viszont az is zavar, hogy 25 évesen a szociális készségeim a béka segge alatt vannak, nem is tudom mikor beszéltem komolyabb dolgokról utoljára lánnyal, ezen akarok változtatni, csak nincs benne tapasztalatom.2022. dec. 11. 12:30
1/5 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva : akkor ne regisztrálj.
2/5 anonim válasza:
Hadd tegyenek ki magukat égetik le evvel.
3/5 Gábor19... válasza:
Lehet hogy hülyeséget írok, de esetleg próbald meg magadról távolabbi képpel.
4/5 anonim válasza:
Semmi értelme a reggelned bármelyikre ilyen félénkséggel, meg ennyi tapasztalattal.
Egyenlőre csak próbálgass cél nélkül beszélgetni nőkkel, s lehetőleg minél többel.
5/5 anonim válasza:
Én is tartottam ettől (is), megértelek. Lehet, ki is kerültem már valahová 😕 De úgy voltam vele, hogy választhatok: vállalom ezt a kockázatot vagy elkerülöm, viszont akkor garantáltan továbbra sem lesz senkim és semmi. 30 fölött szántam rá magam, már bánom, hogy nem tettem félre korábban az ellenérzéseimet, mert sok értékes évem ment el, amit nem kellett volna teljesen egyedül töltenem... Persze nem találtam meg, akit keresek, de legalább történik valami, beszélgetések, próbálkozások, tapasztalatgyűjtés, nem csak a nihil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!