Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportkocsis vagy jacuzzis képet rakjak ki a Tinderre ha szeretnék lányokkal gyorsan ismerkedni?
Eddig teljesen átlagos képeket raktam ki, pedig megtehettem volna hogy megmutatom mim van.Sok lány akivel beszéltem kicsit társkereső oldalakon mondták helyes vagyok meg sportos de mégis nekik az összkép kicsit kevés.
Egy hétre utána lecseréltem a képeimet ilyenekre amik tükrözik hogy állok anyagilag, még azok a lányok is rám írtak akik előtte finoman elküldtek.
Miért van ez így?
Ennyire csak felszínes dolgok érdeklik társkeresésnél a lányokat?
Nálam ez attól függ milyen időszakom van. Ha párt akarok mert meguntam a szingliséget, normál képet rakok ki, nem beszélek arról hogy hogy állok.
Egyszerűen úgy nem tudod leszűrni ki mit akar. Azt a nőt akinek normál képpel, átlagosan kellesz, meg kell tartani. Persze ha kapcsolatot keresel.
Egyéjszakás keresős időszakban ki kell rakni ami van.
Azokat akik az után írtak rád miután megmutattad mid van, pattintsd…
35F
2-es vagyok. Nem mindenki ilyen egyébként, vannak normális nők, csak ők nem jönnek rögtön. Normálisat sokkal nehezebb találni, mivel őket jobban érdekli a belsőd.
Volt pár több éves kapcsolatom, egyik sem tudta az elején az anyagi helyzetem. Nem hazudtam, csak nem mondtam el max nagyvonalakban hogy mivel foglalkozom.
Ezeket így, ebben a sorrendben, + halasat, motorosat, hamis ármánipólós-réjbenszemüvegeset. Így lesz a tuti 😁
Ja a réjbent told a fejedre ha kopaszodsz, vagy végy fel egy kamuguccsi bézbólsapit.
8
De ne csináljunk már ugy, mintha a kérdező átlag Irénkéket szeretett volna megismerni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!