Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportkocsis vagy jacuzzis képet rakjak ki a Tinderre ha szeretnék lányokkal gyorsan ismerkedni?

Figyelt kérdés

Eddig teljesen átlagos képeket raktam ki, pedig megtehettem volna hogy megmutatom mim van.Sok lány akivel beszéltem kicsit társkereső oldalakon mondták helyes vagyok meg sportos de mégis nekik az összkép kicsit kevés.

Egy hétre utána lecseréltem a képeimet ilyenekre amik tükrözik hogy állok anyagilag, még azok a lányok is rám írtak akik előtte finoman elküldtek.

Miért van ez így?

Ennyire csak felszínes dolgok érdeklik társkeresésnél a lányokat?

2022. szept. 22. 20:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha felszínes lanyt szeretnél magad mellé, akkor igen. Ha olyat szeretnél, aki saját magadért szeret, akkor inkább ne. Meg lehet azt mutatni később is neki.

De nyugodj meg, hogy ha tényleg olyan jól állsz anyagilag, a kevésbé anyagias nőt is zavarba tudod hozni vele, ha nincs hozzászokva ezekhez a dolgokhoz. Minden attól függ, hogy ő hogyan áll ezekhez, miként vélekedik az egészről. Meg hogy mennyire vagy neki szimpatikus.

2022. szept. 22. 21:28
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

Csörgesd a fuxot tesó, menő leszel...

...a helyi romák körében.

2022. szept. 22. 21:30
 13/19 anonim ***** válasza:

"Ennyire csak felszínes dolgok érdeklik társkeresésnél a lányokat?"

Talán a férfiak a belső tulajdonságokra hajtanak a Tinderen?

2022. szept. 22. 22:10
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
#9: ennek a pasinak tök felesleges volt kigyúrnia magát, így is ótvar hulladék.
2022. szept. 22. 22:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Rakj ki mindkettőt, vidd el az aranyásókat. Nekem jók lesznek a normálisok. 🤝
2022. szept. 22. 22:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha tenyleg ultrahelyes lennel es 2 meter es kigyurt,akkor senkit nem erdekelne, van-e akepen sportkocsi vagy jacht vagy nagy penthouse lakas a belvarosban.

Bocs,de ez azt mutatja,h nem nezel ki kimsgasloan jol. 🙊

2022. szept. 22. 23:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg kit keresel. Sajnos az emberek tobbsege ilyen.. :(

En nokent nem reklamozom magam, h milyen korulmenyek kozott elek, akivel eljutok olyan szintre, megtudja. De engem ne azert szeressenek, mert hazam van stb! Sztem gaz ez a mutimidvan latszat sz@rsag. :(

Sajnalom ha csak erre megy valaki, szanalom! Mert o nem teged akar...

2022. szept. 22. 23:33
 18/19 anonim ***** válasza:
4-es mivel foglalkozol? Puszta kíváncsiságból kérdezem!
2022. szept. 23. 07:12
 19/19 anonim ***** válasza:

#9: ennek a pasinak tök felesleges volt kigyúrnia magát, így is ótvar hulladék.

Ránézésre is minimum Kalányos Álehándrónak hívják! :)

2022. szept. 23. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!