Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a tapasztalataitok a Tinderrel?

Figyelt kérdés

Illetve nem ciki az ha ismerősök megtalálnak fent?

30F

2022. okt. 28. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

A Tinderrel semmi.

Más oldalon voltam már fent régebben. Mindig féltem hogy rámtalálnak. Nagyon kellemetlen lehet. Pláne ha közelebbről ismered az illetőt. 😃

20/N

2022. okt. 28. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Telefonszam alapon be lehet állítani h kikkel ne dobjon össze. Szóval így aki igazán közeli azt ki tudod szűrni. De én mostanra kb már mindenféle ismerősömmel szembe találkoztam, volt pár elég meglepő is. Nincs túl nagy jelentősége szerintem, őket se érdekli.
2022. okt. 28. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

semmi tapasztalatom mondhatni, a többség nem tartós kapcsolat reményében jár fel

a munkatársamat már megtaláltam rajta, nem gondoltam semmit róla, ő is ismerkedik, ahogy bármelyik másik ember

2022. okt. 28. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

Én még úgy szocializálódtam, hogy "ismerősöket mindig jobbra", a poén kedvéért :) Ha szerintük gáz fent lenni, akkor ők is azok, hiszen ők is ott vannak...

Amúgy én nagyon szerettem Tinderezni, rengeteg érdekes (sőt, néhány híres) embert ismertem meg és tök vicces programokon (pl. lóetetés) is részt vettem. Szerintem 20 személyes randiból max. 1x van szikra, de akkor is nagyon jó chatek és egyéb dolgok tudnak kialakulni, ha az ember tényleg nyitott.

34F

2022. okt. 28. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ott ismertem meg a menyasszonyom. Ennyi a véleményem róla.

Plusz nevetségesnek tartom, hogy 2022ben online ismerkedni még pár balfasznak nem teljesen természetes.

2022. okt. 28. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jó tapasztalataim vannak. Két kapcsolatom volt onnan, a másodikkal azóta is együtt vagyunk, másfél éve, abból egy éve már együtt is élünk.

Aki tudja, hogy mit/kit keres és nem csak sodródik az árral, lesz ami lesz alapon, az nagyon jól ki tudja maxolni a lehetőségeket. Csak ehhez jó ön- és emberismeret kell, amivel kevés ember rendelkezik.

24N

2022. okt. 29. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Badoo picit jobbnak tűnik, de ez attól függ, te milyen vagy. Én csak egy egyszerű földi halandó nem túl jó adottságokkal, nem fantasztikus élettel stb. Tinderen azt láttam, hogy "mindenki" jól néz ki, mert alapból is jók az adottságaik, pluszban rá is segítenek (sport, divat), "menő" végzettségük és munkájuk van, érdekes, izgalmas hobbijaik stb. Ez nagyon nem az én közegem...

31/N

2022. okt. 29. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!