Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért ilyen nehéz az ismerkedés?

Figyelt kérdés

2023. júl. 23. 14:23
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
74%

De most ilyen alapon pl az életkor se számíthasson, mert azon sem lehet változtatni vagy mi van? XD Vagy ne legyen gond, hogy az illető paranoid skizofrén, hiszen ez gyógyíthatatlan mentális betegség?

Elég fura elképzelései vannak itt egyeseknek a vonzalomról.

2023. júl. 23. 16:40
 32/53 anonim ***** válasza:
5%
28: Igen, nem érted, mert kicsit lassú a felfogásod. Akkor ugorjunk neki még egyszer: Ha egy férfi nem elég magas, akkor negatív fényben tüntetik fel, pedig csupán így született, nincs rendelkezése a magassága fölött. Míg egy nő ha kövér, pedig ezen tudna változtatni, de nincs se igénye, se akaratereje arra hogy lefogyjon, hogy egészséges legyen és kinézzen valahon... nos, ez elfogadott, és ha férfi próbál rámutatni hogy le kellene fogyni, akkor az máris body shamingnek számít.
2023. júl. 23. 16:42
 33/53 anonim ***** válasza:
6%
30: Mesélj, mit tapasztaltál.
2023. júl. 23. 16:44
 34/53 anonim ***** válasza:
82%

De senkinek nem kell rámutatnia arra, hogy a másik kövér. Én rengeteg kövér embert láttam életem során, egyszer sem éreztem úgy, hogy erre fel kell hívnom a figyelmüket.

Továbbra sem érted, hogy nem lesz valami vonzó, csak mert nem lehet rajta változtatni.

2023. júl. 23. 16:45
 35/53 anonim ***** válasza:
84%

32

Én sem az alacsony férfiakat, sem a kövér nőket nem tüntetem fel semmilyen színben. Utóbbiakról pl egy szót sem ejtettem, de sebaj, látom megy a szalmabábozás.

Egyszerűen azt mondom, hogy a vonzalom megfellebbezhetetlen és racionalizálhatatlan jelenség. Attól, hogy te genetikailag arra vagy kódolva, hogy alacsony légy, és sem róla, sem ellene nem tehetsz semmit, ettől még nem leszel vonzó azoknak a nőknek a szemében, akiknek számít a magasság. Ez van. Fogadd el.

2023. júl. 23. 16:46
 36/53 anonim ***** válasza:
28%
túlmisztifikált. Egy időben úgy tekintetettem a nőkre, mint egy istennőre. De miért is gondoltam ezt? időközben rájöttem, hogy a farkammal gondolkodtam. Azt is ágybavittem voltam, aki bagózik, meg tele van varva mindenféle tetóval, piercing, mert "az-az izé" (Ő) számított menőnek. Bár középsuliban én voltam az osztály lúzere és a nők jobbesetben átnéztek rajtam, rosszabb esetben pedig gúny űztek belőlem. Kaptam az "áldást" rendesen. Felnőtt fejjel, mikor már saját egzisztenciát építettem ki, nyugodt életet úgymond, nem én fogok pedálozni olyasvalakiért, aki csak beülne a tutiba. Mindemellett válogatós is lettem. 30 felett már egyébként sem találom olyan vonzónak a nőket. Kevés van olyan, aki szép. Tele a társkereső bálnával, meg gibbonfejű torz rémekkel. Tekergetve a találatokat valami ilyesmi hagyta el a számat "Úristen... Hogynéznek ki??..."
2023. júl. 23. 16:49
 37/53 anonim ***** válasza:
74%
33: nem voltak nagy igényeim az ismerkedés során, csak annyi hogy ne legyen a férfi széthízva, legyen némi lelkiismerete és mondjon igazat. Ehhez képest találtam alkoholistát, dologtalant, bunkó előembert, lelki roncsot, nagyi nyugdíjából éldegélőt, kényszeres hazudozót stb... Aztán lehet csak én vonzom be ezeket a borzalmakat. Mindenesetre még nem vesztettem el a hitemet abban h élnek férjnek való férfiak.
2023. júl. 23. 16:58
 38/53 anonim ***** válasza:
7%
34: Jó, szerintem te szándékosan nem fogod fel a leírtakat, vagy tényleg lassú vagy fejben. Akkor utoljára: a 'rámutatás' az adott kontextusban értendő, tehát: egy férfi nem-megváltoztatható külső tulajdonságbéli hiányossága, versus egy nő megváltoztatható deficitje - mégis, az utóbbi elfogadott jelenleg...
2023. júl. 23. 17:00
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
38 Ezen a ponton tényleg érdemes megkeresni a magad felelősségét.
2023. júl. 23. 17:01
 40/53 anonim ***** válasza:
88%

39

Lol, elfogadott a faszt...

Én világéletemben vékony voltam, és kaptam érte a savazást a fiúktól, hogy hol a mellem. A barátnőm duci volt, ő is kapta az ívet, hogy dagadt. A legkevésbé sincs semmi sem elfogadva.

Hozzáteszem: a fiúkat is cseszegették mindenért, szóval ilyen értelemben egyenlő a számla.

2023. júl. 23. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!