Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszerettem egy nőt de ő csak barátságot szeretne, érdemes tovább folytatom vele a barátságot vagy az nekem nagyon rossz fájdalmas lesz majd, mert esélyem sosem lesz nála?
Figyelt kérdés
Tinderen megismerkedtem egy nővel nem sokat találkoztunk ès beszélgettünk és kezdek többet érezni iránta, de ő kijelentette hogy csak barátságot akar tőlem de abban benne lenne. Most egyelőre úgy néz ki hogy barátok vagyunk, holnap találkozok vele mint egy barát. Viszont lehet mégsem lesz ez nekem jó, mert mindig érezni fogom iránt és nagyon fog fájni amikor esetleg bepasizik vagy meséli a randiait vagy lehet idővel belémszeret?2023. júl. 23. 13:49
11/13 anonim válasza:
#10 És pisztácia nincs véletlenül?
12/13 anonim válasza:
Ha egy no bekebelez baratnak abbol nem fogsz birni kitorni csinalhatsz akarmit. A baratnak stitualas a leheto leg megalazobb dolog amit egy no egy ferfivel tehet. Azonnal hagyd ott.
Majd mikor eppen a sokadik baratnoje se er ra osszefuttok eluti veled az idot, aztan hallgathatod a pasis storyait te meg fulig szerelmes vagy hidd el nem fog jol esni.
Velem egyszer vagy ketszer fordult ilyen elo, elsore fiatal 20 evesen meg bedoltem, aztan soha tobbe.
Mindenki baratkozzon a sajat maga nemevel a masik nemmel meg dugjon. Ennyi....
13/13 anonim válasza:
*titualt akartam irni bocs s nelkul:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!