Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lépjek túl rajta ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl rajta ha már nagyon megszerettem? Érdemes rá várni?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy férfivel, párszor találkoztunk is. Mikor még csak párszor beszélgettünk már akkor valami különlegeset éreztem, egyre jobban tetszett ahogy elkezdtem megismerni. A találkozásokkor szerintem megvolt köztünk a vonzalom.

Mesélt a régi életéről, volt egy szerelme akivel 10 évig együtt voltak az első szerelmei voltak egymásnak. Kiderült, hogy még mindig nem tudta teljesen elengedni és hogy a szakítás óta volt 1-2 rövidebb kapcsolata de senkiben nem látott olyat mint abban a nőben. Kicsi féltékenységet éreztem mikor ezt mesélte, és azt, hogy bárcsak betölthetném azt a szerepet az életében. Sajnos én nagyon hamar elkezdek ragaszkodni és ő különösen megtetszett.

Érdemes rá várni így? Érdemes megpróbálni hátha engem is megszeret idővel annyira? Járt már valaki olyan cipőben mint ő, hogy a szakítás után évekig nem tudja elengedni az exét? Mit lehet ilyenkor tenni? Ha értelmetlen ez az egész vele akkor hogyan zárjam le ha én már elkezdtem iránta érezni? 😞

2022. márc. 29. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

"még mindig nem tudta teljesen elengedni"

Örült, hogy elmondhatta neked, de nem akar semmit tőled.

2022. márc. 29. 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem zárta le, ne várj rá. Még az exével is előbb kezdi újra, mint betöltsd a helyét.
2022. márc. 30. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
NE! Ne varj ra, semmikeppen!
2022. ápr. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!