Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszerettem egy nőt de ő csak barátságot szeretne, érdemes tovább folytatom vele a barátságot vagy az nekem nagyon rossz fájdalmas lesz majd, mert esélyem sosem lesz nála?
Az a szomorú, hogy a saját kérdésedet meg is válaszoltad, de mégsem lépsz.
Kétségeim vannak.
Ti nem vagytok barátok. A nő talonban tart, te meg hagyod magad hülyére venni, mert abban reménykedsz, hogy majd egyszer cserébe leesik neked egy kis szex. Nem fog.
Ismerkedj olyannal, aki vevő rád, ne olyanra akaszkodj, aki csak megtűr a közelében.
- csokis fagyit kérek.
- csak vanília és eper van...
ennyi alapján megértenéd, hogy nem fogsz csokis fagyit kapni annak ellenére hogy nem lett kibetűzve hogy "NINCS CSOKIS FAGYI", vagy csak állnál ott szájtátva az idők végezetéig?
aki nem érti hogy a "maradjunk csak barátok" azt jelenti hogy "nem akarok dugni veled!!!!", az 100%,hogy szándékosan nem érti meg. hogy miért, azt nem tudom, lehet valami mártíromság, vagy a vágy, hogy később lehessen panaszkodni arra, hogy hogy tönkretettek titeket (az, hogy "éveket vártam egy nőre" mégiscsak hagnzatosabb, mint azt mondani hogy "bepróbálkoztam valakinél aki nem akart tőlem kapcsolatot, azt' ennyi") vagy a puszta mánia, hogy tovább lógjatok azon aki elutasitott titeket, passz.
Becsapásról akkor lenne szó ha a nő azt mondaná hogy hé figyi most, ebben a pillanatban nem tudok összejönni veled ebből és ebből az okból, de ha vársz pár hetet/hónapot/évet, akkor rendezem a dolgaimat és veled leszek. De akinek van tartása, az ebből is levágja, hogy nem kell a nőnek.
Barátnak maradni valakivel akinek nem akarsz a barátja lenni, átbszás, ami ironikus, tekintve hogy pont ti hiszitek hogy át vagytok bszva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!