Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne könnyebben elfogadni hogy sosem lehet párom?

Figyelt kérdés
Annyira szomorú így napi szinten létezni, bárhová megyek, akár itt helyben, akár Pesten, bárhol, minden tele van szép lányokkal, ma is láttam egy csodaszép pizzafutár lányt, a múltkor sportoló csajokat, borzalmas érzés hogy nem lehet egyikkel sem megismerkedni, beszélgetni, elhívni őket valahova... Hosszú évek óta nem tudom megemészteni hogy sosem lehet barátnőm, mit tudnék tenni hogy könnyebb legyen ezzel együtt élni?

2023. júl. 20. 23:23
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
75%

51

🤦‍♀️pont errol beszélek te idióta! Ez nem sok pénz, sőt kevés! De sokotok (teged is beleértve valoszinuleg) még ennyire sem képes! Még ennyit sem tett le az asztalra...

"talán ha nem a karrierednek élnél, hanem hogy hogyan legyél feminin családanya, akkor nem lenne ilyen problémád hogy jaj kevesebbet keres nálam"

- Jaaaaaa! Hogy én rakjam össze a pénzt a családi életre, én szüljek, törjem derékba a karriremet, miközben a pasi eleve nem is lenne kepes eltartani arra a két évre sem, szóval 3 hónap után, szaladjak vissza dolgozni, hogy megéljünk, es legyek közben "feminim családanya" 🤣 Hogyne! Érdeklődnék, hogy akkor a pasi, a faszán kívül mit rak a kapcsolatba? Ugy mégis? Persze eltekintve attol, hogy ez.minden lenne csak k*rvára nem feminim, tekintve, hogy én lennék a családfentarto minden tekintetben! Köszi, ha nem jön FÉRFI az életemben, (tehát nem.olyan szardarab mint te) teljesen jól megleszek egyedül is a futókapcsolataimmal!

"én látom hogy rengetegen értelmetlen dolgokért vetik saját magukat rabszolgasorsba,

- Szerintem lakást venni, NORNÁLISAN megélni, egyáltalán nem értelmetlen, de oké, ha szerinted jó szűkölködve élni, rendben van. Elfogadom, te akkor élj úgy! De miért lennék én rabszolga? Imádom a munkámat, csak már nem szeretem magát a munkaleyemet, mert nem becsülnek meg anyagilag elégge, igy munkahelyet váltok, mert találtam olyat, ahol igen!

2023. júl. 22. 06:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!