Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekmentesként hogyan lehet könnyebben elfogadni, ha a párodnak gyereke van?
Sorry de ez ezzel jár. Erre szokák azt mondani hogy ne gyere össze gyerekessel. Nincs ebbe semmi rosszmájúság, én se pesztrálnám más gyereket hétvégén (meg amúgy se).
Az meg érthető és teljesen normális ha egy szülőnek a gyerek az első. Ez így korrekt.
2 hetente 1 hétvége,és nem ezzel akarod tölteni az időd? Szerintem nem is szereted azt a pasit,ha ennyire megterhelő neked az ő gyerekével ennyi időt eltölteni....
Ugyan én nem jöttem össze soha gyerekes pasival,de biztos vagyok benne,hogy jobban zavarna ha soha nem akarná látni a gyerekét és lekakilná magasról mi van vele. Valamint,ha tényleg szeretném a pasit egyáltlaán nem esne nehezmre az ő gyerekével foglalkozni néha.
"2 hetente 1 hétvége,és nem ezzel akarod tölteni az időd? Szerintem nem is szereted azt a pasit,ha ennyire megterhelő neked az ő gyerekével ennyi időt eltölteni"
Szerintem meg hadd döntse már el ő hogy milyen életet szeretne élni!
És ennél lényegesebben többet találkoznak. Sokszor van névnap, szülinap, miegymás is. Ezek nem pont hó elejére és közepére esnek. Meg bármikor akarhatja a gyerek is, ha jó a viszony.
Ezt mindig jól át kell gondolni. Pl ha anyával történik valami, onnantól apa neveli a gyereket.
Ha valakinek ez nem fér bele, tényleg ne kezdjen gyerekes férfivel.
5, de ezt tudta amikor ismerkedtek,hogy ott a gyerek.
Szerintem is eldöntheti magától a kérdező,hogy mit akar,csak azt mondom,ha eleve nem zavarta ez a tény most meg mégis zavarja akkor gondolom annyira mégsem szeretheti ezt a férfit.
Nagyon érdekes felételezés, de nem korret. Pont azért jöttem össze vele a gyereke ellenére, mert szeretem. Nem találkoztam olyan gyermektelen férfival, aki tényleg megfogott volna, ő pedig nem akar másik gyereket, gondoltam, és még mindig azt gondolom, hogy a részemről ennyi áldozat belefér a kapcsolatért.
Azért azt remeltem, valaki el tud látni ötletekkel, hogy pl mit csináljak, ha itt van a gyerek, hogy mind a kettőnknek könnyebb legyen. Nyilván itt én vagyok az, aki "betört" az életükbe, nekem kell alkalmazkodnom.
Nagyon köszönöm a tanácsot, de nem fogok vele szakítani csak ezért, előbb próbálom megoldani a gondokat, minthogy az első hiba és nehezség után kidobjam a kapcslatot a kukába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!