Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jártatok már úgy (nőként),hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy (nőként),hogy ti voltatok a szemetek azért mert szólni mertetek azért, ha valamit megláttatok rendetlenül a házban és szóvá tettétek?

Figyelt kérdés
Nálunk ez a helyzet áll fenn. Ha szólok= szemét vagyok, ha nem akkor meg nekem is a koszban kellene élnem. ( ezt persze nem teszem!) Van hasonló tapasztalat? Ha igen,hogy küszöböltétek ki?
2023. júl. 20. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyannal élek, akinek az a természetes, hogy nem disznóól veszi körül. Megváltozni felnőtt ember màr nem fog, és nem is az anyukája akarok lenni.
2023. júl. 20. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Most visítottam le a fejüket. A férjemnek van egy 18 éves fia, amikor itt van nálunk, valamiért átveszi a gyerek renyheségét, és gyakorlatilag szétcseszik a házat.
2023. júl. 20. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem Te vagy a hibás, teljesen jogos a kiakadásod, és sajnos vannak ilyen öntörvényű emberek, akik mindig minden helyzetben csakis a saját igazukat hajtják, és ezért makacsul kitartóan vitatkoznak másokkal! Ne hagyd magad, ha békésebben nem megy, akkor hangosan és erélyesen szólj vissza Neki, hogy ne érezze “annyira nyeregben magát”! Vagy légvégső soron szakíts vele, de semmiképp ne tedd tönkre magad miatta!

Én férfiként mondom ezt, mert az igazságtalanság mindig nagyon felháborít engem!

2023. júl. 20. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Én nem vagyok tisztaság és rendmániás. Szerintem vannak fokozatok, hogy ki mennyire az. Én nem érzem jól magam egy olyan lakásban, ahol mindennek fix helye van, minden bugyi élére vasalva, nincs pohár a hálószobában stb. Persze van az a szint ami zavar, pl koszos ruhában a tiszta ágyba fekvés, de alapvetően kupis vagyok, nem igénylem a rendet annyira, mint az emberek átlagosan. Üresebb, személytelenebb lesz a rendtől a helyiség.

Nekünk még nem volt konfliktusunk ebből. A párom előbb felkapja a porszívót, engem előbb zavarnak a koszos edények annyira hogy elmossam az összeset. De ha egyikünkre rájön a takaríthatnék, megosztjuk a munkát.

De ami ennél fontosabb: A páromat érdekli az, hogy mit érzek, nem invalidálja azokat. Azaz ha bajom van megoszthatom vele és meghallgat, nem néz hülyének, bármi is az adott dolog. Ha ez nincs meg (azaz te vagy a hülye mert szólsz), akkor a párkapcsolatok legalapvetőbb dolgában nem vagyok rendben, a kommunikációval. Ez egy azonnali szakításra elegendő indok.

2023. júl. 21. 00:35
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Azok a férfiak ilyenek, akik a szülői ház után egyből a barátnő jött. Most ő pakol el helyettük és takarít. Amelyik pasi élt egyedül, az talpra esetebb.
2023. júl. 22. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!