Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem nősül meg 30 éves koráig annak valami baja van? Én nem így gondolom 50-es nőként, csak ma hallottam ezt egy ismerősömtől. Teljesen kiakadtam ezen a mondatán.
Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 10:50
1/9 anonim válasza:
Dehogy. Sőt, ma már 30 alatt alig házasodnak emberek.
2/9 anonim válasza:
Igen, a kiakadásodon kivül is történt még valami a nagyvilágban? (Probáld meg elfogadni, hogy nem egyformán látjuk a világot!!!)
3/9 anonim válasza:
Ha férfinek nincs párja, az pszichiátriai beteg. Ha nőnek, az erős, önálló, független, felvilágosult.
4/9 anonim válasza:
Mennyivel jobb korán házasodni és fél év után elválni gyerekkel ugye..?és még ők tartják magukat normálisnak.
5/9 anonim válasza:
14 -18 közötti fiú nem tud pénz nélkül becsajozni már azt életképtelenek tartják! Ebből kiindulva egy tapasztalatlan vagy sikertelen 30 as szerinted mit gondol a többség?
6/9 anonim válasza:
Ó, én már 25 évesen is megkaptam, hogy abnormális vagyok, amiért nincs legalább menyasszonyom. Azóta megtanultam, hogy nem kell minden véleményt magamra venni. Különösen a szélsőséges, rosszindulatú, és erőszakos "véleményekkel" nem szabad foglalkozni. Illene már megtanulni az embereknek egymás mellett élni. Az, hogy ki hogyan alakítja az életét, pláne olyan messzemenően személyes dolgokban, mint a párkapcsolat, szexualitás, utódnemzés, az egyedül az ő dolga, másnak meg semmi köze hozzá.
7/9 anonim válasza:
A magyarok szeretnek hamar ítélkezni a másik felett, így te gondolod jól, hogy nem követed a mintát.
8/9 anonim válasza:
Ez ilyen 40-50 évvel ezelőtti gondolkodásmód. Akkoriban sokkal korábban házasodtak. A lányok húszéves koruk táján már férjnél voltak, sokuknak gyereke is volt. Egy 22-23 éves lány már majdhogynem vénlánynak számított, szekálták őt is meg a szüleit is miatta. A fiúknak inkább elnézték a nőtlenséget, de azért őket is piszkálták. Most a házasodás ideje kitolódott, sőt, az élettársi kapcsolatot is jobban elfogadják, de azért még élnek a régi sztereotípiák.
9/9 anonim válasza:
6os *nagyon szűk körű emberek véleményét kell csak figyelembe venni, azok közül is olyanokét akikre felnézek, akire azt mondom hogy "oké ezen az adott területen szívesen lennék hozzá hasonló".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!