Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Brutálisan, gorillamódon éheznek a férfiak? Súlyom, magasságom leírom, néha nem nélkül, rögtön 5 üzenet. Másnap már 8. Mi van?
Ez valami "aleggázabbnőisnapontatízezerüzenetetkap" indíttatású incel kérdés?🤔
Érdekes, de én kb.évente 1x kapok itt ismerkedős üzenetet, pedig naponta vagy 20kérdésre válaszolok. Lehet, azért, mert én nem szoktam leírni, se a súlyom, se a magasságom, csak néha a koromat🤣
Na pont ennyit tettem tegnap.
Már jött a nyomorék ismerkedős privi.
Aztán rögtön utána válasz nélkül a tiltás gomb...
Nem értem, miért ördögtől való az, ha valaki ismerkedni próbál :)
Nyilván a stílus maga az ember, és bár férfiként a dick pic értelmét 38 év alatt sem sikerült megfejtenem, biztosan vannak normális szándékú kezdeményezők is, csak valószínűleg kis %-ban. :)
Értem, hogy sokan nem akarnak ismerkedni, de ez a net, pont 0,3 tized másodperc valakit letiltani. De itt egyesek úgy felháborodnak, mintha az ajtójuk előtt zaklatná őket valaki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!