Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Brutálisan, gorillamódon éheznek a férfiak? Súlyom, magasságom leírom, néha nem nélkül, rögtön 5 üzenet. Másnap már 8. Mi van?
Figyelt kérdés
Eszméletlen, szóhoz sem jutok. Mi történik? Ennyire nem tudnak találni nőt vagy mi van?2023. júl. 20. 12:56
21/35 anonim válasza:
Nekem a kedvencem az volt, mikor egy "mi volt a leggázabb randitok?" kérdésre, leírtam a sztorimat. Magamról SEMMIT nem mondtam, csak azt, hogy a pali miket csinált. Erre jön a privát üzenet, hogy annyira szimpatikusnak tűnök, lenne-e kedvem ismerkedni :D
22/35 anonim válasza:
21) ugyanez, csak nekem 'leggázabb szakítás' témában jött a sziacica üzi. Nem tudom, mi volt a stratégia, lelkisérült nőket vadászni vagy passz, de hagyjuk már 😂
23/35 anonim válasza:
Aki normálisan ír, azt le se sz@rjátok, most mit kell csodálkozni, hogy csak az értetlen bunkók írogatnak már?
24/35 anonim válasza:
Csak akiknek írtok, baromira nem akarnak ismerkedni
25/35 anonim válasza:
Nekem a kedvencem, mikor ír ide egy normális férfi választ, aztán gyorsan hozzáteszi egy másik válaszban, hogy amúgy ő férfi, ne írjanak neki. És tudod, hogy kapott pár mosolyt meg kacsintást privátban.
26/35 anonim válasza:
Hajszalonka neked balnak kellenenek nem gorillak.
27/35 anonim válasza:
Lehet, a kérdező kicsit kiélezte, de igaza van, ezt az ocsmány jelenséget én is tapasztaltam.
Itt is, Facebookon is...
28/35 anonim válasza:
Utána meg megy a sírás, hogy a férfiak nem kezdeményeznek….
🤦♂️
29/35 anonim válasza:
A kérdezőt megnyugtatnám, hogy ha tudnák, milyen stílusa van, senki sem zaklatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!