Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők is tudnak - ha sikertele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők is tudnak - ha sikertelenek nem is - de boldogtalanok lenni?

Figyelt kérdés

Magamon tapasztaltam, hogy amikor még csóró voltam pár éve, Mo.-n dolgoztam havi rongyos 200 ezerért diplomásként. Akkor még teljesen azt hittem, hogy aki sokat keres, az biztos hogy boldog. Így hát változtattam az életemen, kijöttem külföldre, hirtelen a fizetésem meghatszorozódott és félre is tudok tenni havi 800 ezret (forintban). Tehát mondhatni ahhoz képest gazdag vagyok mint amilyen voltam, mégsem vagyok sokkal boldogabb.

Hasonló ez a nőknél is a társkeresésben? Csak mert világ életemben irigy voltam a mai nőkre, hogy több ezer férfi közül válogathatnak, én meg átlagos külsejű férfiként senki közül. Lehet hogy a nők emiatt úgymond nem lehetnem sikertelenek a társkeresésben, nem lehetnek "incelek", de lehet hogy a ettől még nem lesznek boldogabbak? Nekik sem teljesen álom az élet attól hogy kedvükre válogathatnak a férfiak közül?

2023. júl. 18. 21:24
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Darabszámra az átlag Jóska is udvarlónak számít. Szóval az még mindig igaz, hogy minden nő válogathat több ezer férfi közül. És annyival legalább meg kéne tisztelni őket, hogy legalább darabszámba veszed ha már udvarol, ha minőség számba nem is.
2023. júl. 19. 12:51
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
20. Azért csak nagyon szépen kihasználjátok az ilyeneket! Lelki szemetesnek, meg pénztárcának tökéletesen megfelelnek.
2023. júl. 19. 13:05
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
De hát te is válogathatsz többmillió nő közül. Ja hogy a 90 kilós Sárika de még átlag sminkeletlen Julcsika sem felel meg? Pedig megérdemlik ők is a szeretetet.
2023. júl. 19. 13:10
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

“Darabszámra az átlag Jóska is udvarlónak számít. Szóval az még mindig igaz, hogy minden nő válogathat több ezer férfi közül.”

Udvarlónak én a komoly kapcsolatomban lévő barátomat hívtam 1 év után nagymamámnak. A kanos, 40es, elhízott incel a boltban és a lihegő, hajléktalan, skizofrén cigány, aki utánam kiabálja a villamoson, hogy “de ki…lak”, az nem udvarló.

2023. júl. 19. 13:14
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Pláne nem opció. Én ezeket néhány év tapasztalatával csak már emberi lénynek sem tartom, mert nincs bennük semmi emberi motívum. Ez pedig nem embertelenség a részemről szerintem.
2023. júl. 19. 13:16
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"20. Azért csak nagyon szépen kihasználjátok az ilyeneket! Lelki szemetesnek, meg pénztárcának tökéletesen megfelelnek."

Hát, én kikérem magamnak.

Lelki szemetesnek nem kell, mert a legtöbb semmit nem tud nyújtani ilyen téren sem. Semennyire sem vagyok kíváncsi a véleményére, tanácsaira.

Pénztárcám meg van sajátom tanult, jó fizetéssel rendelkező nőként.

Nekem semmilyen kapcsolatom nincs ezekkel az "átlag Jóskákkal", a "rajongásuk" meg semennyire sem érdekel, még az önbizalmamon sem tudnak lendíteni egy centit sem. Lényegtelen entitás a legtöbb, kb. annyit érnek számomra, mint azok, akik a nyakamba lihegve, személyes terembe bemászva betámadnak, hogy "lehet egy kérdésem?", amikor éppen a bankautomatánál intézem a dolgom, vagy akik a Lidl előtt letarhálnak apróval, hogy "kajára kell".

2023. júl. 19. 13:47
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

A nők is lehetnek boldogtalanok és sikertelenek, ahogy a férfiak is. Férfiból is van sikeres és sikertelen is, ugyanígy a nőkből.

Ez nem verseny, nem az fog győzni aki sikertelenebbnek vagy szerencsétlenebbnek gondolja magát a másiknál. Teljesen olyan mint amikor az orvosi rendelőben ecsetelik az öregasszonyok hogy kinek milyen betegsége van, túllicitálva a másikat, és az "győz" akié súlyosabb.

Vannak sikertelen/boldogtalan férfiak igen, de ha egy nő sikertelen és boldogtalan az ugyanannyira valid.

Másik részről igen, vannak "udvarlók" bőven, de ez nem jelenti azt hogy megfelelő partnerek lennének. Hasonló logika alapján bármelyik férfi szerezhetne magának nőt, de érthető okokból a többség nem fog leállni egy tanulatlan, buta, fogatlan, kövér hajléktalannal.

Papíron mindenki ajtaja előtt ott áll az ezernyi lehetséges jelölt, de ez nem jelenti azt hogy érdemben lehetne velük bármit is kezdeni.

2023. júl. 19. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!