Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők is tudnak - ha sikertele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők is tudnak - ha sikertelenek nem is - de boldogtalanok lenni?

Figyelt kérdés

Magamon tapasztaltam, hogy amikor még csóró voltam pár éve, Mo.-n dolgoztam havi rongyos 200 ezerért diplomásként. Akkor még teljesen azt hittem, hogy aki sokat keres, az biztos hogy boldog. Így hát változtattam az életemen, kijöttem külföldre, hirtelen a fizetésem meghatszorozódott és félre is tudok tenni havi 800 ezret (forintban). Tehát mondhatni ahhoz képest gazdag vagyok mint amilyen voltam, mégsem vagyok sokkal boldogabb.

Hasonló ez a nőknél is a társkeresésben? Csak mert világ életemben irigy voltam a mai nőkre, hogy több ezer férfi közül válogathatnak, én meg átlagos külsejű férfiként senki közül. Lehet hogy a nők emiatt úgymond nem lehetnem sikertelenek a társkeresésben, nem lehetnek "incelek", de lehet hogy a ettől még nem lesznek boldogabbak? Nekik sem teljesen álom az élet attól hogy kedvükre válogathatnak a férfiak közül?

2023. júl. 18. 21:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%

Hát, nekem mindig akad valaki, aki szórakoztat ha ahhoz van kedvem, és munkám se kell hozzá legyen, nem hogy jól keressek :D

23N

2023. júl. 18. 22:46
 12/27 anonim ***** válasza:
79%
ENgem rohdtzul érdekelne, hogy az ilyen kérdések írói komolyan gondolják-e, és ha igen, akkor honnan jönnek, hol élnek. Talán valami párhuzamos világban?
2023. júl. 18. 23:04
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

“Nekik sem teljesen álom az élet attól hogy kedvükre válogathatnak a férfiak közül?“

Te komolyan gondolod ezt? Szerinted boldogság az, hogy Pesten a hátad mögé kell nézned 8 után, mert már fényes nappal is beszólogatnak cigány, skizofrén hajléktalanok a villamoson? Vagy az a sok zaklatás, amit akkor kapsz, ha forgalmas helyen dolgozol? Amikor minden undorító, elhízott, középkorú incel “kedves hölgyemezik” neked, miközben a social media oldaladat pásztázza és arra recskázik…? Ez a nagy boldogság a te szemedben???

Én 22 éves vagyok, volt már néhány kapcsolatom és sokan udvarolnak nekem, de azt kell hogy mondjam, hogy az élet mindig megerősít abban, hogy a barátom az egyetlen(!) értelmes, normális értékrendű férfi, akivel találkoztam. Az összes többi kivétel nélkül szinte a kukába való.

2023. júl. 19. 04:28
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedvencem ez a mentalitás: amikor egy férfinak nincs nője, akkor az a legnagyobb baj az életben, minden szomorúság erre vezethető vissza, bezzeg ha lenne, akkor tökéletesen boldogok lennének.

Aztán lesz párjuk, és akkor meg az a baj. Akkor a hazassag egy bilincs, az asszony csak idegesíti őket, és jaj de jó hétvégén elmenni a haverokkal kocsmázni, mert addig se kell otthon lenni...

Más opció nincs is a boldogtalanságra, mindig a nők az okai valamilyen formában. :)

2023. júl. 19. 04:56
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Szóval röviden;

TE sikertelen és boldogtalan vagy, ezért MINDENKI más (főleg a nők) is legyenek boldogtalanok? Mert akkor nem érzed hogy vesztes vagy (kitolt veled az élet) ? 🤣🤔

2023. júl. 19. 06:37
 16/27 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező!

A Jó!!!!!!!!!!! NŐK!!!!!!!! válogathatnak ezer férfi közül. Az átlagosok nem!

2023. júl. 19. 06:52
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakoznék a 16-oshoz, ekkora kereslet csak a jó nőkre van. Ránk, többiekre mennyiségileg nagyságrendekkel kevesebb, és azok minőségét inkább ne is firtassuk...
2023. júl. 19. 07:05
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy magányosan azt hiszed, már bárkit elfogadnál és mindenkinek jobb lehet, mint neked, ha párkapcsolatban lennél, nem így lenne, nem lenne jó bárki, csak olyan, akivel jól érzed magad. Barátnak sem kellene bárki. Ha meg irigykedsz a nőkre, azaz haragszol rájuk, még jó hogy nincs senkid. Ki akarna olyat, aki őt előre utálja?
2023. júl. 19. 07:18
 19/27 anonim ***** válasza:
4%

16. Persze mert ti is csak a tökéletes férfit veszitek számításba. Ha átlag Jóska udvarlás, az nem is férfi meg nem is udvarlás.

Meg ha így lenne ahogy mondod, akkor a nők is aktívak keresnének, ha mást nem, legalább a neten.

De én nagyon nem ezt tapasztalom.

2023. júl. 19. 11:59
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

" Ha átlag Jóska udvarlás, az nem is férfi meg nem is udvarlás."

Így van. Ha olyan udvarol, aki nem tetszik, azzal mit kéne kezdni? Nem jelent semmit.

2023. júl. 19. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!