Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Hol lehet szerintetek lanyokkal ismerkedni? Mely helyeken erdemes probalkozni? Introvertalt vagyok es probaltam tarskeresot regebben de szerintem semmi ertelmuk nincsen. Csak dopamint novelik meg penzrol szol, hogy fizess el ilyenek.

Szeretek olvasni, meditalni, jogazni, bicajozni. Nem vagyok tarsasagi tipus egyaltalan. Sosem voltam kapcsolatban eddig.

28/F

2023. júl. 18. 17:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
24%
#11: de az úgymond idegenek, akik nem vérrokonok, azok közül csak a nők érdekelnek. És ha nem ismered a "kilóg a lóláb" kifejezés jelentését, nyugodtan utánaguglizhatsz ám.
2023. júl. 18. 18:16
 12/27 A kérdező kommentje:
Utananeztem es elegge nem ertek egyet vele. Azt irja csalard modon cselekszik illeto vagy hazudik. Mivan? Ezek megis hogyan illenek ahhoz amiket leirtam?
2023. júl. 18. 18:25
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
#12: Úgy, hogy önmagadat csapod be, és ugyanezzel a lendülettel másokat is megpróbálsz arról meggyőzni, amivel saját magadat áltatod. Maradjunk annyiban, hogy ezek szerint a szellemi képességeid (gondolkodásbeli rugalmasság tekintetében) is erősen hagynak kívánnivalót maguk után.
2023. júl. 18. 18:32
 14/27 anonim ***** válasza:
37%
Akinek nincsenek aktiv tarsas kapcsolatai, az nem veletlen. Nem tudja mukodtetni oket. A parkapcsolathoz ennel sokkal tobb kell. Az introvertaltsag nem azt jelenti, hogy valaki kapcsolatok nelkul ul egy fold alatti lyukban, ahol veletlenul sem talalkozik senkivel. Ahogy az sem, hogy nulla metakommunikacios szinten van es random penztarosokat hiv el kavezni, akiktol a nemet sem fogadja el, hiszen elkepzelhetetlen, hogy masok kapcsolatban elnek, plane, ha neked megakadt rajta a szemed. Akkor masok tutira nem szurtak ki, hogy milyen jo no. Ilyen felfogassal neked mindegy hol ismerkedsz.
2023. júl. 18. 18:36
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

Én mint egy rakás fosss és szerencsétlen ember így csináltam: odamentem, leszólítottam, összejött. Elegem lett abból, hogy a nőket magasabb rendűnek tartottam, hogy remegtem hogy mit mondhatok nekik. Előadtam magam, lazán, lesz*rtam ha elküld, igen olvasott, jól képzett vagyok, 180+, semmi felesleg sincs rajtam. Aztán elsőre összejött egy olyan nő, akiről álmodni sem mertem volna. Sőőőőt, azt mondta, hogy az tetszett bennem hogy mennyire volt tartásom és önbizalmam! :D Persze eleinte tartotta a távolságot, sőt le is b*szott hogy nagyképű vagyok. Pont én?! :D

Amikor lehordott, levettem a napszemüvegem és elhívtam fagyizni. Majd leesett az álla hogy én ezek után még meghívom? Meg! Megköszöntem az őszinteségét, és mondtam neki hogy innentől kezdve tiszta lappal folytathatjuk. Eljött. Ennek már jó ideje, ő lett a feleségem. :D Csajozni? A világ legegyszerűbb dolga, ugyanis nem a csajok a nők az "ellenfelek", hanem önmagad. Ha nincs nőd, az téged jellemez, az a te démonaid eredménye és nem több. Azóta is élvezem a nők társaságát, nagyon könnyen kerülök közös frekvenciára velük, természetesen nem lépem át a vonalat, sosem léptem és lépnék félre.

2023. júl. 18. 18:38
 16/27 anonim ***** válasza:
41%

Ne tegyél fel kérdést erre az oldalra!

Rosszindulatú, irigy, komplexusos emberekkel van tele, akik mások sikereit próbálják meggátolni, degradálni, hogy ne fájjon annyira a sasát nyomoruk.

2023. júl. 18. 18:38
 17/27 anonim ***** válasza:
42%
Maradj meg magadnak. Neked bármit javasolnak tiltakozol.🤦‍♂️🤷🏻‍♂️
2023. júl. 19. 14:26
 18/27 A kérdező kommentje:
Megsugom, hogy legalabb a 15-os valaszolo normalis hangnemben, epitojelleguen valaszolt, es nem bunkon vagy hasonlo. Vele elkezdtem beszelgetni privatban.
2023. júl. 19. 17:03
 19/27 A kérdező kommentje:
14-esnek irtam normalisan privatban de valaszra nem bir meltatni. Bar lehet Te vagy a 17essel.
2023. júl. 19. 17:06
 20/27 anonim ***** válasza:
14-esnek biztos nem irtal, mert az en vagyok. Talan valaki masnak. Attol, hogy a pipak szama egyezik, meg kulonbozo emberek lehetnek mogotte.
2023. júl. 20. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!