Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Hol lehet szerintetek lanyokkal ismerkedni? Mely helyeken erdemes probalkozni? Introvertalt vagyok es probaltam tarskeresot regebben de szerintem semmi ertelmuk nincsen. Csak dopamint novelik meg penzrol szol, hogy fizess el ilyenek.

Szeretek olvasni, meditalni, jogazni, bicajozni. Nem vagyok tarsasagi tipus egyaltalan. Sosem voltam kapcsolatban eddig.

28/F

2023. júl. 18. 17:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
58%
Ismerősi kör sem tud összehozni senkivel, akkor társas rendezvényeken a legjobb, akár egy bicikli túrán! Nézelődj programok után Facebookon, ott találsz csoportokat is.
2023. júl. 18. 17:35
 2/27 A kérdező kommentje:

Nagyon erzekeny tipus vagyok es sokszor azert nem merek kezdemenyezni, kimutatni ha valaki tetszik.

Jovoheten pl lesz salsa-latin utacabal. Nem tudok tacolni, viszont tervezek elmenni. Persze, nyilvan ne az legyen elso hogy ismerkedjek hanem felszabaduljak de ha ugy adodik akkor hogyan kezdemenyezzek szeribtetek szolitsak le valakit?

Meg elozene is lesz 2 napig Debrecenben majd.

2023. júl. 18. 17:39
 3/27 anonim ***** válasza:
56%
Na, akkor még egyszer: az, hogy valakinek lényegében fogalma sincs az emberi kapcsolatokról, meg alapvetően szorong az emberi társaságtól, az NEM introvertáltság.
2023. júl. 18. 17:40
 4/27 anonim ***** válasza:
9%
Első lépésnek fogad el, h csak a duci nőknek leszel jó függetlenül attól, hogy jó pasi vagy e ha ezt nem teszed meg incel vagy az itteni nők szerint.
2023. júl. 18. 17:40
 5/27 anonim ***** válasza:
31%
Érdekelnek téged egyáltalán az emberek, úgy általában, kérdező? Ez nem azt jelenti, hogy haverkodsz-e, vagy lépten-nyomon kapcsolatot teremtesz-e, hanem hogy foglalkozol-e gondolatban azzal, hogy vajon kinek mi lehet a mozgatórugója egy bizonyos cselekedetében, vagy szoktál-e figyelni esetleg idegeneket, és azon töprengeni, hogy az arckifejezése alapján vajon mi járhat a fejében, stb.
2023. júl. 18. 17:42
 6/27 A kérdező kommentje:

1-es:nincsenek barataim egyaltalan Mao-n. Van 2 de majd aug-ban jonnek haza kulfoldrol.

Jaa, meg tervezek menni fesztivalra onkenteskedni aug elejen 5 napra. Olvastam ilyen helyeken konnyebb. Paloznaki jazzpiknik. Bort neha ittam, annyira nem vagyok odaig erte.

2023. júl. 18. 17:44
 7/27 A kérdező kommentje:

4-es

meg incel vagy az itteni nők szerint.

Öö... Ezt nem ertem igazan.

5-os: ez megis miert lenyeges?

Amiota itthon vagyok (UK-ban dolgoztam sokaig, es maj vegen jottem haza), Spar-ban megkerdeztem egy helyes lanyt (eloszor segitseget kertem tole mert valamit nem talaltam) hogy lenne e kedve meginni egy kavet vagy hasonlo meloja utan.Azt mondta van pasija (a noknel ez vedelmi mechanizmus es azert mondjak egybol ezt, mivel nem ismerik az illetot) de megjegyezte hogy aranyos volt tolem hogy megkerdeztem. Egyszer volt hogy nezett engemet par hettel utana mikor kasszanal fizettem es az idos nő kerdezte honnan vettem el az almat amit lemert. Akkor pl foglalkoztatott vajon miert figyelt, mi lehetett az oka.

Tovabbi valaszt adva:

Is-is. Nagyobb reszt nem erdekelnek az emberek, pl 2 lany is megjegyezte (egyik tesom felesege masik regi ismerosom bnoje) hogy magamnak valo tipus vagyok. Es en is igy latom. Vagyok reszben egyedulletre, csondre, elvagyok magam komfortjaban de masreszt igenylem hogy legyen egy tarsam, tarsasagot igenylem.

2023. júl. 18. 18:01
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
Én se tudom nagyon.
2023. júl. 18. 18:02
 9/27 anonim ***** válasza:
17%
#7: tehát csak a nők érdekelnek. Nem veszed észre, mennyire kilóg a lóláb?
2023. júl. 18. 18:06
 10/27 A kérdező kommentje:

Megfogalmaznad mit ertesz eme kifejezes alatt?

Nem, nem csak a nők erdekelnek amugy. Barataim is erdekelnek meg a szuleim/csaladom is. Csaladon belul leginkabb a szuleim.

2023. júl. 18. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!