Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus miatt napjainkra sok pasi szexuális jogfosztottságra lett kárhoztatva?
Mucuka, tanult, sikeres nok is szülnek, nem csak nem a hozzád hasonló luzereknek.
És ne tartson el senki. Senkinek nem akarok kiszolgáltatott lenni. Főleg egy hozzád hasonlónak nem.
Igazi férfiak, akik egy lúzer senkik, ha nem mások tolnak valamit a sggük alá.
154
Mert hihetetlne és élképőesztő, hogy ezeket fa$zságokat van, aki komolyan gondolja és ezek a beteg agyúak közöttünk mászlkálnak.
Csak megjehgyzem, nem féltünk mi semmit. A normális férfiak jól elvannak, tőletek meg minek félnI? Hiszen semmire nem vagytok képesek, csak nyígni. A saját életeteket sem bírjátok megoldani, és irónikus módon ezeket a hímsoviniszta, nőgyűlölő megnyilvánulásokat anyuci kisszobájából lövitek ki a világba XD
165. Én sikeres férfi vagyok és voltam az elmúlt 20 évben. Azért a stílusod, ha már a feministákat képviseled, eléggé tenyérbemászó. A "nyígni" az valami tájjelegű kifejezés? Mivel te vagy a gyk feminista szakosztályának elnöke, azt hiszem már párszor meghívtalak egy személyes találkozóra, ha már folyamatosan inceleztél régebben. Ott lesz a családom is, nem gond, a feleségem előtte tájékoztatva lesz hogy ne legyen vakrepülés. Ja, a feleségem felsővezető egy nevez pénzügyi cégnel, ami mellesleg multicég.
Szoktunk otthon beszélgetni a divatos trendekről amik a politikában megjelennek, így a feminizmusról is. Nagyjából egy véleményen vagyunk, az értelmes nők nem kértek és nem is kérnek belőle. Ugyanúgy a normális melegek sem kérnek az lmbtq féle agymenésből. Tudod kik szoktak valami szélsőség védőernyője mögé bújni? Olyanok mint számodra az incelek, hátha így jobban megérted. Téped itt a szád feleslegesen, védve valami ködös, bele magyarázott dolgot.
Igen a nők egy hatalmas piac. Erről szól a feminizmus is. Még nem jöttél rá hogy az egész nyugati világ az álhumanizmusba burkolt profitéhségéről híres? Nők? Ugyan már! Ki védi meg őket ott az első vonalban? Ugyanúgy rommá verik, megalázzák őket! Tötöld már meg a szemed! Amit látnod kellene az az, hogy ma már minden a család és nemzetellenességről szól. Nem kellenek anyák, apák, gyerekek. Amik kellenek, azok csak a befolyásolható fogyasztói rétegek. A feminizmus is ugyanúgy családellenes mint az lmbtq.
Pont ezért a normális nőket és a normális férfiakat egyik sem érdekli. Tudod miért? Mert ők csak szimplán élik az életüket, megházasodnak, gyerekeket nevelnek, dolgoznak, élik az életüket. A lármás kisebbség az akit óriásként akarnak ábrázolni, én személy szerint ezért legyintek a feministákra, az lmbtq-s prájdos felvonulókra, vagy akár bármilyen szélsőségekre. Az én életembe nincs beleszólásuk, az útjaink nem keresztezik egymást, én csak a saját életemmel tudok példát mutatni, az meg bőven elég. Nem születtem hiába, már most elég sokat letettem az asztalra társadalmi szinten, és az pedig nem a feszültség szítása meg a panaszkodás.
Szerintem menj és mutass példát, mert amit itt lerendezel, az csak a gőg és a nagyképűség és a lekezelő viselkedés egyvelege. Ha egy idegen leszállna a Földre, és te képviselnéd a nőket a gyk-s irományaiddal, akkor jogosan állna tovább.
"Ja, a feleségem felsővezető egy nevez pénzügyi cégnel, ami mellesleg multicég."
Feminizmus nélkül soha nem történhetett volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!