Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feminizmus miatt napjainkra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminizmus miatt napjainkra sok pasi szexuális jogfosztottságra lett kárhoztatva?

Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 16:56
 151/172 anonim ***** válasza:
21%
En csak annyit mondok, hogy ferfikent meg kell talalnod az utad, hogy ne legyel melos. Ha barmilyen hozzaadott erteket tudsz teremteni, akkor mar lehetosegek tarhaza nyilik elotted. Egy asztalos vegzettseg nem egy nagy kunszt, es mar indithatod is a sajat vallalkozasod. De akar mehetsz bkv soffornek is. Mindket ut a felso 2 decilist jelenti magyarorszagon.
2023. júl. 23. 12:22
 152/172 anonim ***** válasza:
10%

"Míg a férfiak egyszerű melósként csinálják a rutinmunkát rossz fizetésért, a nőket beteszik manager -nek."

Tanulni kellene volna, Bogárka.

N

műszaki diplomás

2023. júl. 23. 12:32
 153/172 anonim ***** válasza:
68%

"Másik, hogy nem lenne jobb egy olyan világ, ahol a szűlőkorban lévő nő nem a munka világában tapossa az incelt, hanem összejön vele és családot alapítanak inkább?"

Nem. Nem akarunk egy lúzertől függeni és majd szulunk annak, akit mi választunk, nem akire rakenyszerulunk.

Ezek a rendes jó fiúk már megint erőszakkal akarnak nőt maguknak.

2023. júl. 23. 12:34
 154/172 anonim ***** válasza:
2%

"Te meg egy keresetből el tudsz tartani egy egész családot. Ja, nem.":

Ha helyretettük a párkapcsolati piacot, a következő lépés lenne egy 50 -es évek Amerikájához hasonló bérezés -- ahogy írtam, ez azért nincsen, mert a politikában se a meritokrácia számít, hanem pofára történik minden... ami viszont a párkapcsolati piaci problémánank köszönhető.

Nem mondom, hogy csak az incelprobléma létezik, rengeteg más politikai/társadalmi probléma is van. Viszont amíg a párkapcsolati piaci problémát nem oldjuk meg, a többi dolog sem fog megoldódni.

Azért kezdtem el újabban párkapcsolati piaci problémát írni incelprobléma helyett, mert most már látom, mi történik 27 éves kor után. Egyes korábban ignorált férfiak belekerülnek kapcsolatokba, amikben viszont 100% -ban a nő kezében van az összes hatalom, a nő irányítja a férfi életének minden szeletét -- csak azért, mert a férfi tudja, hogy ha a nő othagyja, megint incelként fog irogatni itt.

2023. júl. 23. 13:28
 155/172 anonim ***** válasza:
1%
Ha nem lenne feminizmus, a keresetemből el tudnék tartani egy egész családot. Az 50 -es évek Amerikája volt az a hely, ahol már megvolt a modern technológia, viszont még nem volt feminizmus -- ilyen lenne kb a mostani világ is feminizmus nélkül Európában.
2023. júl. 23. 13:29
 156/172 anonim ***** válasza:
1%

"Kvótákra meg pont a nőket ért nemi egyenlőtlenségek miatt van szükség, mert a mai napig a férfiakat teszik inkább magasabb pozíciókba":

Úgy helyes, hogy a férfiakat (Chadeket) teszik a LEGmagasabb vezetői pozícióba. Alájuk kerülnek be a nők. Viszont a férfiak döntő többsége legalul van, ahol az odakerülő nő is többet keres egyébként. Ezt látom a való életben. Másik fontos dolog, amit nem is mondtam, hogy a férfiak jóval nagyobb része munkanélküli, akik nem is szerepelnek a statisztikákban. A redditen volt egy férfi nemrég, aki csinált egy tesztet, hogy ugyanazt az életrajzot férfiként és nőként is elküldte sok helyre és nőként sokkal több visszajelzés jött.. FÉRFIKVÓTA kéne, nem női az egyenlőséghez.

2023. júl. 23. 13:33
 157/172 anonim ***** válasza:
2%

"Aha persze-persze és ezt egy állásinterjún, ahol megbeszélésre kerül a bérezés":

Később kérhetsz fizetésemelést, ha úgy dolgoztál, mint egy férfi és nem úgy mint egy feminista nő.

"Egy ilyen incellel meg soha a büdös életben nem jönnék össze, inkább dögöljön ki az emberiség.":

Egy ilyen incellel nem, de ha egy 190 centis modell férfi mondaná ugyanezeket, neki elnéznéd. Emiatt nem is hiteles annyira egy ilyen mondat.

2023. júl. 23. 13:43
 158/172 anonim ***** válasza:
1%

"Tanulni kellene volna, Bogárka.":

99% biztos vagyok benne, hogy sokkal tanultabb vagyok nálad, ahogy abban is, hogy ennek ellenére sokkal kevesebb fizetést kapok.

Csak hát nem vagyok Chad, nem vagyok nő, és nem vagyok hiperszociális oofy doofy se 5 hobbival. (de jó a szívem)

2023. júl. 23. 14:21
 159/172 anonim ***** válasza:
68%
158- jó a szíved? És ez miben nyilvánul meg? Hogy itt fröcsögsz naphosszat a gyakorin? Ez a jószívűség megynilvanulasa? Milyen pozitívumaid vannak, amiért egy nőnek téged kellene választania?
2023. júl. 23. 14:49
 160/172 anonim ***** válasza:
69%

158

Mi köze a kinezetednek a munkához?

Azért nem kapsz a végzettségednek megfelelő munkát, mert nem vagy Chad? Ne hazudj. Nincs semmi normális vegzettseged, azért vagy "egyszerű melós".

2023. júl. 23. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!