Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akarhat tőlem valamit vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat tőlem valamit vagy ez esélytelen?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nagyon csinos, két gyerekes anyukával, de már volt két randi, és még csók sem volt. Általában én már az első randin bepróbálkozom, de ő nem tűnt annyira nyitottnak, és nem akartam, hogy azt higgye, nyomulok. Ha finoman megsimogattam, azt engedte, de ezzel se mertem sokat próbálkozni. Közben nyitott az újabb találkozóra, és még azt sem gondolhatom, hogy kihasznál, mert nem engedi meghívni se magát sehova, hiba próbáltam. De közben nagyon jókat beszélgetünk, és azt írta, jól érzi velem magát. De most is két hétig nem tudunk találkozni, mert addig nála lesz a két gyerek, és így nem akar. Szerintetek lehet ebből még valami vagy ha akarna bármit, akkor már lett volna csók?
2023. júl. 17. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Lehet csak barátnak tekint,lehet fèl a csalódástól.

Tőle kell megkérdezned.

2023. júl. 17. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Lassan akar haladni, de hát meg se csókoltad, lehet azt hiszi nem kell neked.
2023. júl. 17. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak óvatos. Két gyerekes anyuka nem ugrál úgy mint egy szingli akinek nincs gyereke.
2023. júl. 17. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez lenne a normalis. De ugy latszik te nem normalis not keresel. Hamar eszre fogja venni, hogy nem passzoltok.
2023. júl. 17. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
A könyvtáros sztori?
2023. júl. 17. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!