Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magyarként külföldön csajozni? Nyugati országban tényleg kb esélytelen?
Sokszor hallom, hogy xy kiment nyugatra és helyi férje van. Mi a helyzet férfiként?
Nem keresek párt, csak érdekel a másik nem esélye is.
Köszönöm, hogy sikerült normális választ adnod. Jó látni pozitív példát :) Nem volt hátrány, hogy magyar vagy?
Érdekes, hogy az #1 fel van pontozva a semmilyen válaszával. Semmivel nem volt jobb, mint a #2, #3 :D
Mikor voltam kint Hollandiában, egy lengyel csajnak nagyon tetszettem, mosolygott is kedvesen és őszintén. Annál szebb emlék nem létezik számomra.
Itthon soha nem volt még olyan, hogy egy nő is őszintén úgy mosolygott volna rám, mint anno ő.
Mikor Máltán dolgoztam kint, ott német csajok voltak akikkel lehetett bandázni. A helyiek nem, mert eléggé vallásosak. Az olasz csajok vadak, de nekik nagyon a feminin férfiak jönnek be, akik órákat készülődnek ha mennek valahova.
A francia csajok bunkók voltak nagyon, őket nem szerettem.
A többi emlékem inkább fordítva történt, mikor külföldiek jöttek ide, és velük sokat lógtam.
A német, belga és holland csajokkal lehetett legjobban dumálni, nyitottak is voltak, nagyon kedvesek is.
A brazilok,franciák, török csajok ők inkább zárkózottabbak voltak, és nagyon nehéz volt velük haverkodni is.
Én éltem Angliában és nagyon sok nőt megdugtam akkoriban. Jóképű, magas, diplomás vagyok. Helyieket és más bevándorló hátterű nőket is.
A tősgyökeres nyugat-európai nőkben van egy kis automatikus lenézés a "csóró" kelet-európaiakkal szemben, de természetesen ezt általánosságban lehet kompenzálni jó kinézettel, vagy pénzzel, vagy jó dumával.
Akkor az eddigi kommentek alapján nem igazán számít a nemzetiség.
Hány évesek vagytok? Ez minden korosztályra igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!