Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen magyarként külföldön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen magyarként külföldön csajozni? Nyugati országban tényleg kb esélytelen?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, hogy xy kiment nyugatra és helyi férje van. Mi a helyzet férfiként?

Nem keresek párt, csak érdekel a másik nem esélye is.

2023. máj. 31. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Ha itthon nincs esélyed akkor odakint sincs, pláne nem nyugaton
2023. máj. 31. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Férfiként ha nem vagy jóképű,izmos, vagy nem vagy tele pénzzel és nincs kinn vállalkozásod, az esélyed a lottó 5 megnyerésével azonos.
2023. máj. 31. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
A külföldi nők is valószínűleg vonzalom, szimpátia alapján választanak párt, csakúgy, mint a magyarok. Attól, hogy külföldi vagy, nagyobb esélyed biztos nem lesz, mert ha nem beszéled anyanyelvi szinten a nyelvet, akkor a kommunikáció csak még nehézkesebb. Továbbá valószínűleg, ha most költöztél ki, akkor még egzisztenciád sincs, nincsenek kint barátaid, csak egyszál magadat tudod nyújtani. Nyilván nem lehetetlen, de nyilvánvalóan nehezebb minden szempontból, mint hazai terepen.
2023. máj. 31. 15:53
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Volt már Spanyol, Francia, és Portugál párom pedig nem vagy egy adonisz. Tetszettem már németnek, de akkor épp elköltöztem így nem lett semmi. Ha jó a kisugárzásod, akkor bárhol találsz, ha nem, akkor nem.
2023. máj. 31. 16:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy sikerült normális választ adnod. Jó látni pozitív példát :) Nem volt hátrány, hogy magyar vagy?

Érdekes, hogy az #1 fel van pontozva a semmilyen válaszával. Semmivel nem volt jobb, mint a #2, #3 :D

2023. máj. 31. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Én németben vagyok, nemrég kezeltem le egy dögös kis 18 éves szőke csajt. Semmi különbség, ha beszéled a nyelvet. Sőt, neki tetszett is hogy külföldi vagyok.
2023. máj. 31. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Mikor voltam kint Hollandiában, egy lengyel csajnak nagyon tetszettem, mosolygott is kedvesen és őszintén. Annál szebb emlék nem létezik számomra.

Itthon soha nem volt még olyan, hogy egy nő is őszintén úgy mosolygott volna rám, mint anno ő.

Mikor Máltán dolgoztam kint, ott német csajok voltak akikkel lehetett bandázni. A helyiek nem, mert eléggé vallásosak. Az olasz csajok vadak, de nekik nagyon a feminin férfiak jönnek be, akik órákat készülődnek ha mennek valahova.

A francia csajok bunkók voltak nagyon, őket nem szerettem.

A többi emlékem inkább fordítva történt, mikor külföldiek jöttek ide, és velük sokat lógtam.

A német, belga és holland csajokkal lehetett legjobban dumálni, nyitottak is voltak, nagyon kedvesek is.

A brazilok,franciák, török csajok ők inkább zárkózottabbak voltak, és nagyon nehéz volt velük haverkodni is.

2023. máj. 31. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Én éltem Angliában és nagyon sok nőt megdugtam akkoriban. Jóképű, magas, diplomás vagyok. Helyieket és más bevándorló hátterű nőket is.

A tősgyökeres nyugat-európai nőkben van egy kis automatikus lenézés a "csóró" kelet-európaiakkal szemben, de természetesen ezt általánosságban lehet kompenzálni jó kinézettel, vagy pénzzel, vagy jó dumával.

2023. máj. 31. 20:13
 9/10 A kérdező kommentje:

Akkor az eddigi kommentek alapján nem igazán számít a nemzetiség.

Hány évesek vagytok? Ez minden korosztályra igaz?

2023. jún. 1. 10:50
 10/10 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, 36 és nem volt hátrány, mert nyitottabb körökben mozogtam, ahol nem érdekelte másokat a nemzetiséged.
2023. jún. 1. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!