Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne barátnőm, ha magyarként cigánynak néznek?
Figyelt kérdés
Egy itteni kérdés, pontosabban az azokra érkezett válaszok ihlették ezt a kérdést. Ott írták, hogy romával nem jönnének össze. Ez oké, de mivel én sajnos napbarnított vagyok, nem magyarnak, hanem cigánynak, rosszabb esetben arabnak néznek....2017. okt. 17. 18:06
1/10 A kérdező kommentje:
Olyan gáz, hogy azt hiszik az vagyok, pedig nem.
2017. okt. 17. 18:07
2/10 anonim válasza:
Sok kreol bőrű ismerősöm van/volt. Egyértelműen látszik/ott, hogy nem cigányok.
3/10 anonim válasza:
A valóságban a legtöbb lány bukik a cigányokra, így még előny is lehet, ha annak néznek.
4/10 anonim válasza:
Ez nemcsak párkeresési téren hátrány, hanem pl. munkakeresésnél is, de szerintem az emberek részéről általános bizalmatlanság áradhat feléd. Elég vacak helyzet. Biztos lesz olyan, aki az "egzotikus" külsődet tartja majd vonzónak, szóval ezt simán az előnyödre tudod fordítani.
6/10 A kérdező kommentje:
Suliba araboztak nekem szeptember 11. után. Munkába nem volt hátrány.
2017. okt. 17. 18:21
7/10 anonim válasza:
Figyelj! Cigànyt azèrt nem szeretjük mert: lop csal hazudik nem tud viselkedni hordàban feltűnősködik furcsa hagyományik vannak család tervezès 0, apa lefekteti a lányát...Ismerek cigánylányokat akik diplomásak, 25éves még nem szűltek normális èrtékredjük van. Normálisan öltözködnek. Magyarán ha normálus vagy akkor nem lesz gond!
8/10 anonim válasza:
Akkor nem a cigányt utálod, hanem azt, aki lop, csal, hazudik. Nem?
Kérdező, egyrészt vágó, hogy a barna bőr nem egyenlő a cigánysággal, másrészt meg ha nem finnyogva veszed tudomásul, hogy cigánynak néznek, hanem simán azt mondod, nem vagy az, akkor mindenki megy szépen tovább a dolgára.
9/10 anonim válasza:
7es vagyok hófehér cigányokat is ismerek. Igaz nem a cigànyokat utàlom hanem akik így viselkednek. Sok roma sajnos ìgy viselkedik de a magyarok 5öde is :((.
10/10 anonim válasza:
Ismerkedj interneten.
Valassz olyan hobbit,amit ciganyok nem nagyon szoktak csinalni.
Oltozz olyan cuccba,amit ciganyok nem szoktak hordani.
Menj a barataiddal ismerkedni. Talan leesik nekik a barataid miatt,h nem vagy cigany.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!