Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati problémák miatt öngyilkosság?
Tényleg menj pszichológushoz, ha nem érezted hasznosnak azt akinél voltál akkor másikhoz. Nem rosszból..
De egy random rosszindulatú komment miatt kiborulni nagyon nem vall egészséges mentális állapotra.
Kezelés rezisztens major depressziós vagyok.
29 éves, sosem volt csajom, semmi extra, szüleimmel élek, egész nap otthon, kb. világ lúzere a fejetekben.
De egy ember.... egy ember miatt megölni magad? Komolyan? Ennyi? Mi van ha nincs banán? Túrórudi?
Isten kezét fognám és csókolnám ha csak ezért, egy ember miatt akarnék eltűnni ebből a mocskos fos szar világból mert elhagyott. Mintha nem lenne 5 000 000 000 000 000 000 dolog a földön ami jót okozna neked. meg A világ fele férfi.
Erre te meg itt öngyilkoskodsz... ez majdnem egy inzultus mert akaratlan szarkazmusnak hangzik mentális betegekkel szemben. De tudom hogy nem az, csak el vagy keseredve.
Könyörgöm örüljetek hogy csak unatkoztok és ez a legrosszabb élményetek. Vagy hogy megromlott a tej és le kell menni a boltba.
Átlag emberek... és még ők ítélkeznek atyaisten. Élvezzétek ezt az életet istenem, olyan kibszott hálátlanok vagytok hogy köpni tudnék. Semmi fogyatékosság, szellemi betegség, krónikus dolgok (a legtöbbjüknek). És itt sápitoztok.
Most már megengedem nektek hogy megnyomjátok a pirosat.
Ha megnézhetem a talpaid én vigassztallak <3
Igen itt a legtöbb válaszadó szadista módon rosszindulatú, de nem szadista.
Csak a mindennapi rosszindulatot meg nyomort itt éli ki és a gyengéket vagy akinek baja van azokat könnyű prédának veszik és támadják monitor mögött.
Én ezt amit 25-ösben írtam volna élőben megmondtam volna neked, csak lehet úgy hogy beszartál volna ha megláttál volna a vágásaimtól, de legalább észbe kapnál, hogy egy ember miatt öngyikosság.... na mindegy
Miféle párkapcsolati kudarcok? Ugynis ez a főcim. A párkapcsolatok meg egyediek hacsak nem egyszerre többel lófráltál.
Az meg nem hinném hogy öngyilkossági hajlmra utal, de még az is lehet.
És ez megint 1 oldala az életnek: párkapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!