Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állami támogatást kapnának az incelek szteroidokra és fehérjeporokra, és kigyúrnák magukat, egyből kellenének a nőknek?
#49:
Az megvan, hogy az előző oldali incel kommentek stílusát parodizáltam ki és reprodukáltam? Ja hogy az nem sértő, hát még ilyet…
“ Így van, a magukat normálisnak tartó incelek valóban ritka gusztustalan stílusban és gusztustalan dolgokat tudnak írni, aztán meg pislognak, mint hal a szatyorban, ha 1) kutyának se kellenek és 2) ha valaki a saját szintjükön válaszol nekik..🤷🏻♀️”
Megint sikerült felcserélni az ok-okozatot. Taps taps taps!
Standing ovation!
Mi lenne ha megértenétek az inceleknek elege lett és azért tesznek már magasról mindenre?
52, ha tennének magasról mindenre, nem vergődnének itt minden nap.
Legalábbis mifelénk, ha valakit nem érdekel valami, nem tölt vele órákat és nem tart kiselőadásokat róla....
53
Úgy értem tesznek mindeféle normára magasról.
54, akkor meg ne csodálkozzanak, ha a társadalom méginkáb bkitaszítja őket és még annyi esélyük sincs szociális kapcsolatokra, mint korábban.
Önsorsrontás level 9999
Tesznek a társadalomra és annak a normáira, szabályaira mivel ugyanez a társadalom okozta az igazságtalanságokat, megaláztatásokat amik érték.
Így az egyetlen ésszerű út szembefordulni vele és szabotálni annak minden működését.
55
Nem csodálkoznak. Már nem érdekli őket. Hidd el van az a szint.
Csak a bosszú van sokakban. Ez érthető.
59, nem is próbálja állítani magáról a kutya, hogy ő ne akarna kimenni onnan, vagy hogy nem zavarja a piszkálás.
Nem mintha az incelek helyzete bármibne is hasonlítana ehhez, de mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!