Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állami támogatást kapnának az incelek szteroidokra és fehérjeporokra, és kigyúrnák magukat, egyből kellenének a nőknek?
Figyelt kérdés
Ugye nőknél is csomószor van, hogy megcsinálják a mellüket, és egyből népszerűbbek lesznek. Fordítva is működne ez, vagy a nőknek más, nagyon magas igényeik is vannak?2023. júl. 15. 17:25
71/123 anonim válasza:
70, de miért attól, miért nem attól, aki bántott?
Elvégre a tettekért a felelőst kell felelősségre vonni, nem valaki tök mást.
72/123 anonim válasza:
De mégis milyen alapon vársz el az egész társadalomtól bármit is, amiatt mert te iskolai bántalmazás áldozata voltál?? Teljesen irreális. Maximum attól várhatsz el bocsánatkérést, akik téged bántottak, senki mástól.
73/123 anonim válasza:
71
A társadalom semmit nem tesz a bullying, kirekesztés ellen.
Mutass egy rendeletet amely ennek megszüntetése, felszámolása érdekében született?
Ki a hibás akkor tehát?
74/123 anonim válasza:
73, akkor vezekelj, amiért anno kitörték a lábamat. Vagy az nem a te hibád?
75/123 anonim válasza:
De a bullyingnak még mindig krvára semmi köze ahhoz, hogy naphosszakat sírtok itt végig, hogy osszuk újra a nőket, kiónozzuk őket, iktassuk a szexuális jogokat alaptörvénybe stb. Csak azért, mert te érintett vagy a bullyingban, a nőknek nem lesz kevesebb joguk szabadon párt választani!
76/123 anonim válasza:
74
Én áldozat vagyok. Nem vagyok haszonélvező parazitája a társadalomnak.
Miért velem kezdenéd?
77/123 anonim válasza:
76, nem veled kezdeném. A társadalom része vagy, így neked is kötelességed jóvátételt fizetni nekem.
78/123 anonim válasza:
Mártírkodás lvl 999. Szóval életed végéig nyalogatni fogod a sebeidet és hangoztatod úton-útfélen, hogy te áldozat vagy, ezért körbe kell kvázi nyalni a hátsód? Hát ne haragudj, de erősen álomvilágban élsz. A bántalmazóidon kívül senki más nem tartozik feléd semmivel, főleg nem a nők "jóvátevő" szexxel.
79/123 anonim válasza:
Ez a bullyingolás miatti jóvátétel nekem olyan ebben az esetben, mint amikor a hivatali papírokra beikszeli az amg mercis cigányvajda, hogy hátrányos helyzetű a romasága miatt, míg egy valóban mélyszegény család a szomszédjában nyomorog.
80/123 anonim válasza:
Amúgy de, haszonélvezői vagytok a társadalomnak. Mondd meg nekem, van-e annál nagyobb luxus, mint arra pazarolni az életedet, hogy gyakoris konteókat gyárts naphosszat - miközben az anyátok eltart sokatokat meglett 30/40 éves férfi létetekre? Ennél nagyobb parazitaság kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!