Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állami támogatást kapnának az incelek szteroidokra és fehérjeporokra, és kigyúrnák magukat, egyből kellenének a nőknek?
Kevered a szezont a fazonnal: attól, hogy SZERINTED valami igaz, nem jelenti, hogy valóban az is. Ha már konkrét számokkal dobálózol, illik bizonyítani, ha nem tudod, akkor pedig talán nem kell vele dobálózni, de legfőképp nem kéne bizonyítékként hivatkozni rá, mert nem az. Ez az egyik.
A másik: hol mondanak a nők mást, mint ami az igazság?? Azt kétségtelenül minden nő (és férfi) beismeri, hogy fontos a külső is, fontos a vonzalom megléte, ellenben az, hogy kinek mit takar a jóképűség/szépség erősen szubjektív és baromira nem lehet ráhúzni minden nőre, de még csak a többségükre sem (nem, a 99%-kra sem), hogy attól lesz jóképű a szemükben egy pasi, hogy ilyen meg olyan álla van. Meg lehet nézni, hogy mennyi nem szögletes állú, áltagos vagy ronda férfiak van barátnője/felesége. Rengetegnek, akkor mi a francról beszélsz, hogy a 99%-nak ez számít leginkább??
Semmi okunk és semmi értelme nincs hazudni, a jelenlegi párom (és az exeim döntő többsége) élő bizonyíték arra, hogy letojom a szögletes állkapcsot. Ha nem tetszene, nem lennék vele, ez ilyen egyszerű.
39, magyarul felböfögsz egy random számot.
"Szerintem igaz" írod. Aha. Tehát a véleményed, semmi egyéb, semmi köze ahhoz, hogy mi a valóság.
Hát.. véleménye mindenkinek lehet.. csak tegyük tisztába, hogy ez a te véleményed, nem pedig a valóság.
Tök érdekes, amit más ír véleményt az IGAZ, amit én az nem, na igen kisebbségben vagyok, tehát lényegtelen mit mondok, ha nem tetszik, akkor az nem igaz.
Ezt a 99%ot azért írtam, mert a 100% nem tetszett nektek, pedig tudjátok, hogy az lenne a helyes szám. Épp ezért választottam, hogy lenyugodjatok, erre pont ezen megy a hisztii.
Nektek az nem tetszik, hogy azt mondtam minden nő, erre írtam a 99%-ot, hogy akkor ne minden nő legyen. De látjátok az ember a kisujját nyújtja, a karja kellene.
43, azért akadunk fent a véleményeden, mert az tény, hogy egy cosmó embernek különbözik az ízlése és erre bizonyító tényező az, amit nap mint nap lehet látni az utcán.
Az, hogy a 99 vagy 100%-nak megegyezne az ízlése, egyszerűen irreális sületlenség. Ráadásul mivel ennyire lazán kezeled a számokat, még csak a megbízhatóság látszatát sem kelted, hisz a tényeket nem lehet csűrni-csavarni, mert tények.
Amit te közölsz, az a te véleményed. És hát azok, akik járatosak a valóságban, ők tudják, hogy -sajnos vag ynem sajnos - tévedésben élsz, akár 99, akár 100.
#44:
Aki nem olyan felszínes barom, mint te, annak nem számít. Igaz, te biztos abból indulsz ki, mint amiből az incelek 100%-a, hogy ha egy nő vékony, akkor d*gható, még ha rusnya feje is van, vagy az édesanyátok az teljesen véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!