Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állami támogatást kapnának az incelek szteroidokra és fehérjeporokra, és kigyúrnák magukat, egyből kellenének a nőknek?
De hiába gyúrja ki magát valaki akkorára mint Hulk, ha az arca förtelem.
Az arc szépsége számít, nem a bicepsz mérete.
11, hát ebben lassan célszerű lenne konszenzusra jutnotok.
Ugyanis ti incelek felváltva jötötk azzal, hogy az izom számít, meg hogy nem az izom számít:D
Mi lenne, ha végre kezdenétek valamit magatokkal és legalább azt megoldanátok, hogy nem mondtok folyamatosan még egymásnak is ellent:D
12
Van nő akinek csak az arc, van nő akinek mindkettő kell.
Olyan nő nincs akinek csak az izom kell arc nélkül. Sőt az ilyent szánalmasnak találják, mert egy csúnya férfi minek gyúr ugyebár…
Remélem érhető.
13, tehát azt mondod, hogy a nők nem egy kaptafára választanak férfit?
Húha. Ilyet incel még nem írt le ezen az oldalon az elmúlt 15 évben, amióta én itt vagyok:D
A végén még azt a merész kijelentést is megteszi valaki, hogy van nő, akinek többet ér pl az intellektus, figyelmesség, humor, mint az állakpocs mérete:D Az már tényleg a kifordult világ első jele lenne:D
14
Nem írtam semmi olyat.
Minden nőnek az arc az első.
Más kérdés, hogy egyesek még abban is válogatósak és csomagba igénylik a széles vállakkal, atlétikus fizikummal.
Tehát egy olyan nő akinek arc és izom egyidőben kell az még válogatósabb mint az a nők akinek csak arc kell.
16
Továbbra is valóságragadás?
#15:
Nektek is csak az a nő, aki fiatal és vékony? Nektek miért ez az első? Miért nem a nő személyisége mérvadó? Miért akarjátok szinte megölni azokat a nőket, akiknek szép arca, de duci teste van…?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!