Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy incelnek a fesztivál szezonban összejöhet legalább egy kaland egy csinos teljesen részeg nővel?

Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 16:00
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
96%

17) "prostikat nem tekintem nőknek"

Pedig ezerszer tisztább és morálisan okébb, amit csinálnak, mint az, ahogy te pináért remegve visszaélnél valakinek a kiszolgáltatott helyzetével úgy, hogy szerinted megbánná utólag. Egy véglény vagy, komolyan, nem is értem, miért nem voltál nővel 10 éve...

2023. júl. 13. 16:58
 22/41 A kérdező kommentje:

Magatehetetlen nőre nem megyek rá ismétlem!

Csak aki akarja velem

2023. júl. 13. 16:58
 23/41 anonim ***** válasza:
96%
Mivel 10 éve nem voltál nővel (amit kicsit sem csodálok eme kérdésed alapján), így elég nyilvánvaló, hogy SENKI nem akar alád feküdni, szóval hagyd szépen békén a nőket.
2023. júl. 13. 17:00
 24/41 anonim ***** válasza:
96%

21) persze, #minekmentoda.

De ne aggódj, extrém kicsi az esélye, hogy annyira kiszolgáltatott részeg csajt találj, aki 1) hajlandó lenne veled bármire, 2) nincsenek vele barátok, akik lekoptatnak.

Egy ilyen elkeseredett, taszító faszi nem fog átmenni a szűrőn, erre kár várnod.

2023. júl. 13. 17:01
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

23) "Magatehetetlen nőre nem megyek rá" ja, csak olyanra, aki utólag megbánná, magyarul szintén nem volt képes megalapozott döntést hozni.

Komolyan, mássz vissza a pincébe és hagyd a nőket, okkal kerül el mind.

2023. júl. 13. 17:02
 26/41 anonim ***** válasza:
3%

Azért azt nem ártana tisztázni, hogy ha egy nő saját döntéséből alkoholt fogyaszt, és ennek következtében kevésbé gátlásos lesz... az nem ugyanaz, mintha én elkapok egy gyöngécske nőt este egy sikátorban és ráerőltetem magam fizikálisan, annak ellenére hogy nyilván próbál ellenállni, menekülni... Van ám egy hajszálnyi különbség.

Azt is megsúgom, hogy a nők is rettentően kívánják és élvezik a szexet, csak trendi lett #MeToo módra utólag 'megbánni', ilyen-olyan okokból (anyagi, hírnév, zsarolás, bosszú, egó, stb.)

2023. júl. 13. 17:04
 27/41 anonim ***** válasza:
92%

27) senki nem mondja, hogy a kettő azonos lenne.

Sírhattok mindig a metoo-n, de a kérdező KONKRÉTAN arra számítana, hogy a nő megbánná másnap, mert csak ittasan engedné a mércét a béka valaga alá. Nekem mindegy, hogy te mit gondolsz a nőkről, nem ez itt a kérdés. de a kérdező hozzáállása szánnivaló és taszító en bloc.

2023. júl. 13. 17:07
 28/41 anonim ***** válasza:
92%
26) áh a kedvenc ferdítésem.. tudod, hogy mennyivel gyakoribb és nagyobb probléma a nemi erőszak, mint a 'metoo-hiszti' / hamis vád? Nagyságrendekkel, még ha csak a bejelentett eseteket nézzük is. Amik minden statisztika szerint a töredékét sem fedik le az összes esetnek 🤗
2023. júl. 13. 17:11
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

27, 28:

de igen, mondja, hiszen ezért válaszoltam. itt legalább 2 kommentező írta hogy tulajdonképpen ittas nővel kefélni az egyenlő nemi erőszak. elképesztő badarság...

a metoo nem pozitív a nők számára, senki számára, és több kárt okoz mint...

én a kérdezővel nem szimpatizáltam semmilyen formában... idióta vagy troll.

nem vitattam a nemi erőszak gyakoriságát, hogy jön ez ide? de ha már felhoztad - mire alapozod, van statisztikád? mennyire megbízható ez, random nők beszámolója? eh. egyébként meg sosem tagadtam hogy nincs ilyen probléma (melyik ország, térség, annak is függvénye), de tudod nagyon nehéz bizonyítani, és sajnálom, de erős bizonyíték hiányában büntetni valakit az nem igazságszolgáltatás.

de továbbra se értem miért akarsz ide kanyarodni. ismétlem, ha a nő úgy dönt hogy alkoholt fogyaszt, és tüzesebbé hajlandóbbá válik, és belemegy, az nem nemi erőszak... istenem... ennyi erővel az összes bart pl. be kellene zárni, stb.

2023. júl. 13. 17:30
 30/41 anonim ***** válasza:
0%

előző vagyok

hiába pontozol le, az nem érdekel

csak próbálj épkézláb érveket nyújtani az elhangzottak ellen...

2023. júl. 13. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!