Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkoznia nagybátyámnak, összejöhet neki fiatal lány?
Figyelt kérdés
Janosbá nincs elhízva és 67 éves, neki csak fiatal 25 és 35 év közötti nő kell, a Tinderen, társkeresőkön ezt az intervallumot állítja be, jelenleg 250 ezer Ftos nyugdíjjal rendelkezik, azt mondja hogy reméli hogy van olyan nő aki szereti az éret férfiakat...2023. jan. 21. 11:04
2/11 anonim válasza:
Igen, annó Andy Vajnának is összejött.
6/11 anonim válasza:
Valami lelki sérült, támogató család nélküli nő bejöhet neki. Csak ezek nincsenek fent Tinderen.
7/11 A kérdező kommentje:
6. Igen ő is ilyen sérült lányokra gondolt, valamiért a nagyon a fiatal lányok iránt vonzódik nem tudom mennyire érthető ez...miért nincsenek ilyen lányok fent tinderen?
2023. jan. 21. 11:52
9/11 anonim válasza:
Jánosbá irtó jópofa :D
Jánosbának a következő típusú 25-35 éves nők juthatnak:
- mélyszegény,
- már van három-négy gyereke, apák sehol
- nyolc általánosa sincs meg mert 16 évesen, a hatodik osztályba sok bukással, nagy nehezen eljutva otthagyhatta a sulit a tankötelezettség megszűnésével
- értelmi sérült,
illetve ezek kombinációja.
10/11 anonim válasza:
Jánosbá egy idióta .
Én 29 éves vagyok és szűz F.
Nő nem jut férfinek ezt vésse be mindenki a fejébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!