Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csóró extrém kövér férfi csak kövér nőknél próbálkozzon vagy összejöhet vékony nő is neki?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 21:05
1/6 anonim válasza:
Vagy olyannál aki valamiért kövér-fétsises vagy valaki katt van a fejében és emiatt ezt vonzónak tartja. Mármint a csóróságot senki nem tartja annak, de a kövéreket még esetleg igen. Illetve 1-2 alkalommal a nagyon törékeny, nagyon "gyenge" csajok tudják kedvelni a kövereket, mint kompenzációt.
Fordítva is igaz ez, elég gyakori a kövér női - magas és vékony (lehetőleg kopaszodó) pasi kombó.
2/6 anonim válasza:
Van esély rá, hogy összejöjjön, de elég kevés. Kérdés, hogy mi a fontosabb neki, a punci lehetősége, vagy az, hogy neki tetsző társa legyen. Én inkább választanám a magányt és próbálkoznék tovább, ha hozzád hasonló nő nem jön be, de én én vagyok, neked meg lehet, mások a prioritásaid.
5/6 anonim válasza:
Én is erősen pocakos férfi vagyok. De van annyi önkritikám hogy amíg nem fogyok le addig nem is akarok ismerkedni senkivel. Tegnap 1 órát tekertem a szobakerékpárt és reggel 1 kgal kevesebbet mutatott a mérleg. Oke: ez valószínűleg a víz veszteség csak! De nincs lehetetlen. Bárki tud fogyni aki tesz érte. Malacként nincs lehetőséged vékony nőre hidd el.
6/6 anonim válasza:
Csóró? Hát az még undorítóbb a nők szemében, mint a kövérség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!