Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy incelnek a fesztivál szezonban összejöhet legalább egy kaland egy csinos teljesen részeg nővel?

Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 16:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
98%
Ja, tehát neked 10 év, mire elolvad a gerinced. Masztizhatsz bármikor.
2023. júl. 13. 16:23
 12/41 anonim ***** válasza:
98%

"rengeteg ilyen helyzet van mikor józanul jött rá hogy úr Isten mit tett"

Pontosan így értem azt, hogy nem vagy emberek közé való, ha neked ez jó lenne...

2023. júl. 13. 16:26
 13/41 anonim ***** válasza:
93%
Hölgyeim és uraim, íme egy újabb kedvesrendes csupaszív srác, akinek a nők méltatlanul nem adnak esélyt.
2023. júl. 13. 16:28
 14/41 anonim ***** válasza:
93%

Basszus, menj prostihoz, ha ennyire nincs semmi önbecsülésed, ahelyett, hogy egy részeg csajra vetődnél, aki utána még szerinte is megbánná...

Ez már olyan mentális mélység, amitől hánynom kell.

2023. júl. 13. 16:30
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
*szerinted
2023. júl. 13. 16:31
 16/41 anonim ***** válasza:
96%

Jézusom, eszembe juttattál egy interakciót egy házibuliban úgy 18 éves korom körülről...

Egy elég para srác próbált befűzni, akárhogy igyekeztem kerülni egész este, követett, jópofizott és nagyon próbált itatni. Végül közöltem, hogy legyen szíves leakadni rólam, nem vagyok vevő a közeledésére. Mire ő szemrebbenés nélkül: 'ó csak még nem ittál eleget, még 3 feles és nem fogsz tudni nemet mondani'.

🤮🤮🤮

2023. júl. 13. 16:35
 17/41 A kérdező kommentje:
Fogjátok fel hogy egy incelnek nincs más lehetsége nőhöz jutni...(prostikat nem tekintem nőknek)
2023. júl. 13. 16:50
 18/41 anonim ***** válasza:
95%
Semmi gond, a társadalom meg titeket nem tekint férfinak. Szóval hanyagold a szexet továbbra is sztem.
2023. júl. 13. 16:56
 19/41 anonim ***** válasza:
96%

Undorító vagy! Mi meg téged/titeket nem tekintünk férfinek, sőt embernek se, úgyhogy ne is álmodozz. Csak azért, mert nincs hova dugnod a pöcsöd még nem jelenti, hogy jogodban áll egy ocsmány féregnek lenni, azt meg főleg nem, hogy nemi erőszakot követhetsz el, az ugyanis tökéletes példa nemi erőszakra, ha egy totál részeg nőt akarsz megfektetni.

Egyéni szoc.probléma, hogy neked a prosti nem felel meg, akkor szépen maradsz egyedül és váltogatod a kezeid vagy rendelsz egy műpuncit, ez van.

20/41 A kérdező kommentje:
18. Azért hátha....remélem főleg a szigeten amúgy ő miért ivott az alkohol káros
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!