Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ezekről a társkeresési tanácsokról?

Figyelt kérdés

Elsősorban férfiaknak szól, d eperse a női szem sem árt hozzá.

Azt, hogy a férfiak többsége nem tudja mit keres, csak az aktuális feeling alapján dönt, azt pl itt az oldalon is kb mind férfiak, mind nők rendre alátámasztják.

Mit gondoltok, ez tényleg ennyire probléma?

https://www.youtube.com/watch?v=VvaMOcQSL9Y&ab_channel=%C3%8..

2023. júl. 13. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallgattam végig, mert számomra kicsit unalmasan ad elő, de jó dolgokkal kezd, tudnod kell, hogy milyen visrlkedések zavarnak, kivel vagy hajlandó együttélni.
2023. júl. 13. 14:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Jah, hát az előadásmód viszonylag uncsi, ez tény:D
2023. júl. 13. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ezt a lista írást nem tartom alapvetően egy megfelelő módszernek. A személyiség és a párkapcsolat milyensége túl komplex ahhoz, hogy be lehessen úgy határolni, hogy írok egy listát és "na ő mindennek megfelelt" akkor vele vagyok még akkor is, ha amúgy nincsenek érzéseim iránta. Egyébként szerintem egy idő után azzal mindenki tisztában lesz, hogy mi az amit nem akar semmiféleképpen.

Szerintem amit itt az oldalon sokan alátámasztanak az inkább az, hogy benne ragadnak egy rossz kapcsolatba ahol a másik szarba se veszi őket és próbálják magukkal elhitetni, hogy ez egyébként normális vagy nem egy olyan dolog ami miatt szakítani kellene. Persze egy kapcsolatból kilépni alapvetően nehéz dolog.

2023. júl. 13. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Pedig érdemes listát írni, de nem materiális dolgokról, hanem inkább arról, hogy hogy szeretném magam érezni a kapcsolatban. Én írtam és be is jött.
2023. júl. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!