Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fair hogy sok 60-70 kilós nő is fintorog egy pocakos férfire?
Ó te szegény, nem érti meg senki, hogy 5 kg plusz egy nőn PONTOSAN UGYANAZ, mint 40 kg egy férfin? Micsoda szörnyű világ! Ugyanúgy széles a csípőd, nagy és rengő cicid van, kerek rajtad minden, és ezt egy nő se tartja szexinek??
Pasiknál próbálkozz!
Fair fintorogni pocakos férfira és nőre is, mivel ez egy olyan dolog, amin bárkit tud változtatni. Pár éve én is 20kg -val több voltam, mint most és mielőtt elkezdtem volna panaszkodni, megcsináltam a házi feladatot és sikeresen lefogytam.
Ami nem fair az például a magasság, amiről egy férfi nem tehet és nem tud rajta változtatni.
Hát nem tudom lehet én vagyok valami űrlény alkat, de én se 60, se 68 kilósan nem voltam kövér vagy pocakos vagy túlsúlyos.
Mindenesetre, ha egy 120 kilós nő küldene el egy 100 kilós pasit a búbánatba, ahhoz is szíve joga :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!