Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya pasik ti szoktátok érezni vagy látni ha imentek az utcára hogy sok csaj fintorogva néz rátok?
Figyelt kérdés
23f2014. szept. 3. 21:15
1/8 anonim válasza:
Elég rosszúl szokott esni, de az jobban zavar ha kinevetnek.
2/8 anonim válasza:
Jaja, sajnos igen, meg úgy néznek rám, mint egy bűnözőre...
4/8 laci911 válasza:
Nézd a felszínes kis pi csák semmit sem érnek . Nézd mi jobb ha éhezel 60 évesen mert "rosszul esik , hogy nem minden nő fekszik le veled "ezért elkezdesz le csúszni ...A nők érdekből vannak velünk semmi másért , mind 1 hogy nézzel ki .Ha tanulsz akkor nem te fogsz rájuk szorulni hanem ők rád .
5/8 anonim válasza:
Már megszoktam,ügyet sem vetek ilyen pitiáner dolgokra.Nem nézek rájuk azt kész.
6/8 anonim válasza:
Régebbgen nehezebben viseltem, hogy rondának neveztek a lányok ma már kevésbé visel meg, főleg, hogy most van csajom is meg nem rég kúrtam meg egy modell csajt.
7/8 anonim válasza:
"Régebbgen nehezebben viseltem, hogy rondának neveztek a lányok ma már kevésbé visel meg, főleg, hogy most van csajom is meg nem rég kúrtam meg egy modell csajt."
Azt meg hogy csináltad, ha közbe nem jössz be a lányoknak?
8/8 anonim válasza:
Folyamatosan ezt látom. Úgy néznek mintha hányingerük lenne és könyörögnének, hogy ne nézzek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!